Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hivlak majd aztán akkor adsz cimet
Oké. Hívsz ha végeztél vagy küldjem el sms-ben a címet?
szia akor a 2 ujjam közti távolságot mérve...a méretek a következő
1:váll-váll 50 cm
2:ujjhossz 67 cm
3:hónalj 37cm
4:belső rész 59cm
5: hát 44 cm
6:hát teljes 82
30 605 6883
ma olyan 4-5 körül? van még egy melom az után meg tudnám nézni..
Bármikor. Nem tudok vele dolgozni úgyhogy egész nap itthon vagyok.
Azt nem tudom, csak alkatrészeket szoktam rendelni. De foglalkoznak szereléssel, legfeljebb megmondja hova vidd! Neten van teloszámuk is.
mikor lehetne megnézni? kiváncsi vagyok már rá
Beraktam a tömítést. A berúgás módszere ugyan az mint eddig amíg ment. A berúgókar viselkedik furán. Mondom, simán lehet hogy visszarúg csak olyan kicsit hogy rugózásnak érzem.
szivó csonkba bele raktad a gumi tömitést ?
a berugásod módszerét nem tudom de úgy érzed valami nem passzol belül vagy mi?
De hol? Illetve miért két nappal az után hogy normálisan elindult?
ha kicsit is tudd rúgni akkor valahol üzemanyagot és levegőt is kap egyszerre...
Beszéltem Kanyarral ő azt mondta üzemanyag probléma esetén tud kicsit visszarúgni. Igazából simán lehet hogy azt érzem, de ebben sincs viszonyítási alapom. Nekem még nem csinálta viszont sokan mondják hogy ha visszarúg átesel a kormányon.
Úgy értem hogy van a berúgónak egy útja a tetejétől az aljáig, dekompóttal végig tudod tolni lábbal ezen az úton. Ha viszont indítani akarod, tehát megvolt a felső holtpont-dekompresszor-visszaenged akkor nem tudod végigrúgni a teljes úton.
nemigazán értem visszarúg vagy vissza rugózik?mit jelent hogy át lehet rugni ha behuzod a dekókart az igy normális nem
igen énis ezt néztem hát az enyém XL , meg az enyém elvileg 87 es évjáratú (papírjai vannak ) de majd kiderül megpróbálom elviszem majd székesfehérvárra a motorsprint hez ha ott fúrnak henger és akkor majd ott megmondják de elvileg ha én elviszem a hengeremet valahova furatni akkor ők már utána intéznek hozzá dugattyút is ..amúgy igen néztem ezt elég húzós ..50.000 + a henger fúrás .. hát nem olcsó mulatság
Szia! Miután összeraktam mentem vele egy karikát. Indulni könnyen indult de még mindig kormol nagy gázra. Elég jól vette a lapot bár nincs viszonyítási alapom. Hétfőn el akartam indulni vele melózni beindítom szivatóval felpörgött ahogy kell 2mp után lefulladt, amikor elkezdtem szellőztetni elkezdett szivárogni a benzin az úszóházból, aztán elkezdett olyat produkálni hogy ha behúzom a dekompótot akkor végig lehet rúgni a berúgókart ha viszont indítani akarom nem lehet végigrúgni mert visszarugózik (mint a levegős lábfék). Faszán leizzadtam a termoruhában, összekoszoltam a kezem aztán gyorsan feladtam mielőtt dirib-darabokra vertem volna az ötkilóssal.
a te dugódnak mennyi a fejmagassága ? nézd meg ezt képen bár ez xr 350 é állitolag ez nem jó xr350 be de ha csak a fejmagasság más az megoldható..xr 350 dugó
Nekem volt régen,de én csak szoptam vele folyamatosan A hengerfeje és a vezérlés olajzása szerintem a leggyengébb pontja,de amúgy terepen jobban kezelhetőbb mint a domi és a súlya se vészes mert 166 kg teli tankolva ami 20 literes tankal van mérve.Ami viszont az előnyére szolgál,hogy a gyári karbija egy síktolattyús spricces Mikuni amitől jóval rugalmasabb a viselkedése a többi hasonló korú nagy enduróhoz képest.
rendben de ezt csak délután folyamán tudnám mert most nemvagyok a saját gépem közelében ahonnan tudnám a képeket intézni..meg digitális gép közelében sem....de a mai nap foylamán megpróbálom neked intézni...ha hamarabb sikerülne akkor ugyis megkapod 3 ig kba képeket ha addig nem akkor csak este sztem...türelmedet előre is köszönöm..
és ők henger fúrást is vállalnak ?
Megköszönném,ha megmérnéd.Akkor tudok viszonyítani a másik kabátomhoz!
esetleg annyit tudok nekesd segítteni hogy megmérem belöl a varrástól varrásig és küldök neked oylna képet ahol az adatokat rendesen láthatod...és mondjuk megméred az ehez hasonló utcai kabátodnak uyganazokat a néreteit és akkor tudsz következtetni hogy mit jelentenek a számok..méretben.... tudsz e aláöltözni vagy sem..érdekel-e vagy sem..ha kiváncsi vagy megmérem.... megmérjem neked vagy inkább ne erőltessük mit mondasz
?
Elvileg jó lenne,de ahogy nézem elég messze vagy,hogy megpróbáljam...
SZIA.... L ES A MÉRETE.... amugy 180 cm vagyok hosszúságra jó de csak 65 kg vagyok ezért elég lötyögős vállban nekem...szerintem min olyan 70-75 kghoz má jobban passzol ....
van egy kis sárga mindegyiken: