Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok akinek van 1987 es honda xl 350 hez alkatrésze az írjon nyugodtan legfőképp henger dugattyú érdekelne.
a régi gsx léghűtésű kb örök élet, volt itt egy emberkének
még az az előnye is megvan hogy "nem néz ki jól" aztán nem lopják ki alólad
közlekedni nem tudom milyen, amit mentem eddig sornéggyel az kb 500 méter volt, vagy egy kicsit több

amúgy mi a baj a nagyrobesszal? olyannal már mentem többet, kurva kényelmes jól megy, csomó cucc elfér benne, bár nem tudom autók között milyen vele furakodni, errefelé nincsenek nagy autósorok
Sornégyet városba semmiképpen. A GS 500-ból viszont láttam már baromi jó árban, az új gyártásból (2003-tól) is. Csak eddig baromi ellentmondásos infóim vannak a fogyasztásáról.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sg
_350_n_goose-7552269 én most ezt találtam ami jó lehet.
gondolkozzunk
ennyi pénzért egy csomó "jobb" gépet lehetne kapni városi téblábolásra
szerintem fele árban vannak a régi gsx-ek
de a karcosabb gs500 is elférnek ebben az ár kategóriában
ezt írtam régebben hogy aranyáron akarják eladni ezeket a régi "lomokat"
ELADÓ SCOTT KABÁT ÉS ENDÚRÓ nadrág... egyben 19999ft..de külön is eladó.... a mez már nincs meg... a kabát ára újonnan 150 euró 30 605 6883
rendben köszönöm szépen segítséget ! :)
Azért a hengert is honoltasd és illesztesd az új dugóhoz. És a szelepszàrsimmering is legyen új. Ha azutàn is füstöl az maximum azèrt lesz mert a mackómelegítőd hozzàragadt a kipucsonkhoz. Aztán elkezd égni a kis műanyagatya
Rendben akkor marad ez benne egyenlőre, hát akkor a füstöt megszüntetni csak úgy lehetne ha új dugattyu,gyűrű lenne benne...Köszönöm a segítsèget !
Jó a 10w-60 az "sűrűbb" melegen mint a 20w-50,maradhat az benne!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr_350_s-7539879
kicsit
öregebb, meg szerintem csak berúgós
ez elég ígéretesnek tűnik!
szerintem ne várj sokat ha komolyan gondolod.
hát csak gyűrű csere volt de mivel nem találtam sehol se az interneten ,se a boltokba jó pár boltba be telefonáltam meg irtam email-t de sehol nemtudtam ilyen gyűrűt adni így a megoldás az lett hogy egy majdnem olyan gyűrű lett véve bele mint ami benne volt..ami véve lett az egy bmw autó gyűrűje.. és a dugattyű lett hozzáesztergálva a gyűrűhez . Értem a 10w 60 elött próbáltam a 10 w 40 et de azt nagyon hamar megette és akkor mondták hogy az ilyen motorokba sűrű olajat kell tenni azért ette meg nekem a 10w 40 et, akkor majd ha bejön a jobb idő akkor beleteszek 20w 50 et ! köszönöm a válaszodat !
Ha csak gyűrű csere volt akkor valószínűleg kicsit kopott a dugód és táncol a hengerben,ez miatt nem tud rendesen tömíteni a gyűrű.A 10w-60 as olaj helyett próbálkozz inkább egy 20w-50 el ha majd kicsit melegebb lesz az idő (10 fok felett) azzal kicsit csökkenni fog az olajfogyasztásod.
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni (nem leszólásokat kérek,ugyanis nem vagyok egy profi motor szerelő ) hogy van egy 1987 es évjárató honda xl 350 es enduróm az a problémám vele hogy néha füstöl de néha nem, amikor megvettem.. egyből gyűrű csere kellett mert a gazdája nem tett bele olajat, a gyűrű csere megvolt,a szimeringek jók benne, 4T 10W 60 as olajat teszek bele, esetleg aki tudja hogy mi lehet esetleg az oka hogy néha füstöl de néha nem az lenne kedves és megirná nekem hogy miket nézzek átt benne ?! köszönöm a válaszokat előre is !
csak a benzin-levegő csavaron kell állítani majd?
Az attól függ, melyik kipufogóhoz van belőve a karbi. Ha a nyitotthoz akkor igen igen folytva lesz... Tapasztalat.
rendben, akkor majd veszek egyet!
ha nem fékezel nem fog
ne legyél sóher, egy jobb dot4 sincs 1000ft/fél liter
pl: http://filterabc.hu/FERODO_DOT...
06703859600
de ha dot 3-mat rakok bele akkor nem lesz semmi baja?olvastam ilyenekről hogy felbuborékozódik...?köszi
Szevasztok! Mennyivel fogja vissza a motort ha nyitott kipu után fel teszem a gyári kiput egy XL 200 ra?
csak bele-bele olvasgattam...
van egy drz-s 2005-ös gépem ha esetleg hobby-ra kellene
Eléggé, pesten harapnak az ilyesmire.
fontos a rendszám?
http://aprod.hu/hirdetes/yamah... na itt egy említésre méltó versenyző.