szia csak kilométer óra érdekel kütyük lámpák egyéb visszajelzők nem ez is csak azért kell hogy az olajcseréket le tudjam csekkolni komplett órát már kínáltak 10 ért fordulatszám merővel tartóval de erre nincs szükségem tehát csak óra érdekel olcsóbban...
Ennek a tengelynek a vége nem ér ki a csapágyból,nincs rajta a berugó szabadonfutó fogaskerekének hely,csak öninditós blokkban volt,és szar a tengely,egyik persely ráégett
épp most teszteltem a ténéré soft tempóban eszik 4.5 litert földúton ilyen max 60as sebesség mellett
a husky meg simán beveri a 10litert, normál felhasználás mellett
14:48 az már elég vad, ilyenkor 200m és már 5.ben vagy
a 15:45 lehet a gyári áttétel, aszfaltra megérne egy 15:40es próba
nekem a ténérén 15:40 volt amikor vettem(a gyári 15:45) terepen jó szar volt
most 15:47 van most úgy meg 5.ben mint előtte 4.ben
ellenben kanyarban végre már mozgatja a seggét 2.ban is
teljesen gyári kivitel
annyi az eltérés hogy elől progresszív rugó van benne, hátul meg ki van a rugó támasztva egy 2 centis műanyag karikával mert elgyengült
gondolom emiatt van egy kicsit kiemelve, mert kevesebb lett a negatív rugóút(kb fele)
Miért tűnik nekem ez a xt kicsit jobb kinézetűnek futóműileg mint a többi? Cserélve lett volna az első teleszkóp? Hátulja meg kiemelve? Ez így már jobban tetszik...
Küldj majd címet
De köszi azért!
a husky meg simán beveri a 10litert, normál felhasználás mellett
a 15:45 lehet a gyári áttétel, aszfaltra megérne egy 15:40es próba
nekem a ténérén 15:40 volt amikor vettem(a gyári 15:45) terepen jó szar volt
most 15:47 van most úgy meg 5.ben mint előtte 4.ben
ellenben kanyarban végre már mozgatja a seggét 2.ban is
annyi az eltérés hogy elől progresszív rugó van benne, hátul meg ki van a rugó támasztva egy 2 centis műanyag karikával mert elgyengült
gondolom emiatt van egy kicsit kiemelve, mert kevesebb lett a negatív rugóút(kb fele)
Miért tűnik nekem ez a xt kicsit jobb kinézetűnek futóműileg mint a többi? Cserélve lett volna az első teleszkóp? Hátulja meg kiemelve? Ez így már jobban tetszik...
BUÉK mindenkinek!
Érdeklődnék a fesszab, és a másik elektronika (egyenirányító?)mennyi lenne?