Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de érdekel mi az elképzelésed ha megvan:)
szia csak kilométer óra érdekel kütyük lámpák egyéb visszajelzők nem ez is csak azért kell hogy az olajcseréket le tudjam csekkolni komplett órát már kínáltak 10 ért fordulatszám merővel tartóval de erre nincs szükségem tehát csak óra érdekel olcsóbban...
Van valakinek tapasztalata a Pirelli mt 32-ről Első kerékről lenne szó.
Az fmx műszerfala megvan még valahol!
Bálint Barnabás Budapest 1188 Kérész utca 20
Hétfőn akkor postázom a telószimerínget,és majd megírom mennyit utalj(1500 meg egy kis apró )
Küldj majd címet
Mind a két lánc Morse márkájú,és használtak,az egyik csak 1000 km-ert futott,és a szélesebb fajta XR Láncok.
Ennek a tengelynek a vége nem ér ki a csapágyból,nincs rajta a berugó szabadonfutó fogaskerekének hely,csak öninditós blokkban volt,és szar a tengely,egyik persely ráégett
És a vez.láncok? Újak? Vagy az sincs.?
De köszi azért!
Bocs,az már nincs meg.
Mindig azt mondják, a teljesítményt meg kell fizetni!
15-38al csúsztatni kell a kuplungot hogy elinduljon...
épp most teszteltem a ténéré soft tempóban eszik 4.5 litert földúton ilyen max 60as sebesség mellett
a husky meg simán beveri a 10litert, normál felhasználás mellett
Azt azért ne felejtsük el,hogy az xr 600 nem kimondottan közútra készült ezért nem is kell csodálkozni a rövid gyári 14-48 as áttételezésen
14:48 az már elég vad, ilyenkor 200m és már 5.ben vagy
a 15:45 lehet a gyári áttétel, aszfaltra megérne egy 15:40es próba
nekem a ténérén 15:40 volt amikor vettem(a gyári 15:45) terepen jó szar volt
most 15:47 van most úgy meg 5.ben mint előtte 4.ben
ellenben kanyarban végre már mozgatja a seggét 2.ban is
teljesen gyári kivitel
annyi az eltérés hogy elől progresszív rugó van benne, hátul meg ki van a rugó támasztva egy 2 centis műanyag karikával mert elgyengült
gondolom emiatt van egy kicsit kiemelve, mert kevesebb lett a negatív rugóút(kb fele)
Gyere ithon vagyok
Ini!

Miért tűnik nekem ez a xt kicsit jobb kinézetűnek futóműileg mint a többi? Cserélve lett volna az első teleszkóp? Hátulja meg kiemelve? Ez így már jobban tetszik...
megnézem nálam mi van van még egy xr 600 vezetékélesem és cdi ha kell valakinek;)
13 bordás és berugó felöl legyen 16 mm a tengelyvég
milyen méretet keresel amúgy?
a szimering jöhet egyenlöre
Káosz Lánckerék tengely berugó felöli méretét megtudnád mondani nekem ? Tengely még használható?
Helló!
BUÉK mindenkinek!
Érdeklődnék a fesszab, és a másik elektronika (egyenirányító?)mennyi lenne?
meg ezek ,ennyi