Ez a vezérműtengely felhegesztés traktorokhoz való nem motorokhoz Egyszer felhegesztettem a Dr 600 tengelyét mert régen nem nagyon volt bontott cucc,hát kb 500 km-t mentem vele és már utána már látszott rajta a kopás Van akinek beválik,de én úgy vagyok vele,hogy a tököm idegeskedjen rajta,hogy mikor fog ki pikkelyesedni a csúszófelület és tönkre bassza a himbát is.Akkor már inkább érdemesebb a saját anyagából átköszörültetni Olyant már csináltattam 16.000 ft ért és sokkal biztonságosabb dolog.
azért az eddigi motorjaim közül az xr4 volt a legjobban motorozható
ma csináltam olyan fejenátdobós akciót amit a hondával tuti nem követtem volna el
szerintem most a borda nem tört mert máshogy fáj mint szokott
azért a 4 pulóver csak 4 pulóver
Küld el nekem, vagy postázd le nekem, megcsináltatom neked ingyenbe...
Nem a sufniban csinálom, úgy hegeszti fel egy szaki avi-val, kopásálló pálcával. De a köszörülés a te dolgod....
mert a hetra nem alkalmas ilyemire ... aztán meg nem venném a szívemre ha szétkurna lefelé mindent épp egy leszakadt cunder.. föleg ha új dolgok vannak benne....
Jobban olvass vissza az volt a szitu hogy levettem a vezmü tengelyről a fogaskereket de a jelölés eltűnt és nem akartam rosszul össze rakni de közben kiderült hogy elvileg szimmetrikus és össze raktam ugy ahogy éppen sikerült az zavart össze hogy volt rajta egy jelölés a belső felén (pötty) és azt raktam az R5-re de közben a karbi felőli hengerfej csavar is szakadt volt így most megy a gondolkodás mi legyen vele de talán sikerül szereznem egy v-coil készletet kölcsönbe
Tökikém a vezérműtengely csapágy visszarakásra is figyelj ám mert az sem mindegy hogy van fent ... te írtad ma hogy ne osztogassam az alkatrészt és hogy meg kéne nézzek egy vez mü tengelyt azt hittem tiéddel nem vagy elégedett ezért írtam hogy engem érdekel.....
ma csináltam olyan fejenátdobós akciót amit a hondával tuti nem követtem volna el
szerintem most a borda nem tört mert máshogy fáj mint szokott
azért a 4 pulóver csak 4 pulóver
Nem a sufniban csinálom, úgy hegeszti fel egy szaki avi-val, kopásálló pálcával. De a köszörülés a te dolgod....
Miért nem csináltatod meg a tied?