Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem itthon van a motorom
pink motors, Tatabánya!
Tetszik az ötlet! Ráadásul még te is tudni fogod megint hol a motorod
Tudod használni mert minket se cseszeget senki meg minden van rajta index,stb
Nekem egyből kidobta a fejed..
Jelölj te mert nem talállak meg
Sorbán János
vagy igen?
Azt nem nagyon tudom közuton használni...
Igen az én régim
125
Nagyon nem is volt másom a motoron kivül! De értem Masteron hogy mit mondassz!
Azért nekem a motor lenne az utolsó amit eladnék pedig én is keveset használom de azért jó ha van,mert ha kedvem szottyan nagy unalmamba szerelgetni vagy motorozgatni akkor ott van enni nem kér,mondjuk most,hogy felhoztam Pestre kibéreltem egy garázst érte de ez csak a téli hónapokba lesz így.
Jelölj be facebookon aztán megdumáljuk! Molnár András Andrush
a kosarat alu hegesztéssel javították nem ajánlom...
hengerfejpakolás csere,sikoltatni kell a kocsin plusz rendberakni a szelepeket ki hézagolni korongokkal ujra plusz szelepszár szimering csere...
A te régi MTX-ed? az 125 vagy 80ccm?
Autóba tudok segíteni ha kell szerelő vagyok mtx-et mennyibe számolnád?
Kuplung kosárnak mi lenne az ára?
Ha renszámos volna tudnék rá embert de így sajna nem tudok
Igen csak közben történtek dolgok
Valószinüleg végleg! a csizmám páncélom nadrágom és mezem már bedobozolva eladva..pénz már nálam a csomag megy a postára! Munkahelyet és életvitelt váltok! a motorom árába beszámolok olcsóbb robogt ami megy müködik mert az jó lesz munkába járáshoz!Talán vissza térek az endurosok körébe akkor ha megtehetem! az elmult napok történései és az elképzeléseink miatt el kellett gondolkodnom dolgokon! az hogy idén nem motoroztam csak 2szer egy tény...enni nem kér de relative haszna sincs a dolognak! a motorra költeni kell az nem hogy most nem fér bele hanem télen sem fog..Ma reggel megkaptam egy állást egy elég jó helyen mire hazaértem a kocsimból "kiborult" a motor javitási költség várhatóan 50ezer forint! erre is kell most a guba! Továbbá van tervben más településre költözés is ahol egyedül az ismeretlenbe 100%hogy nem mennék ki motorozni!Viszont a robogót vinném magammal az ott is hasznos tud lenni! Röviden ennyi a történet..
Te aztán cserélgeted a motorokat Múltkor még felújításon gondolkodtál
befejezted az endurózást idényre?
Na gyerekek..ha valakinek kell a motorom 95e ftért lehet vinni ha lehet azonnal! Van egy kis prücök az életben amihez kell guba..nem kevés...de ha ennyi KP nincs akkor beszámolok olcsóbb robogót +kp!
S.O.S
ökör iszik magába
Ha nekem valami kell elmegyek a készítő ismerőssel meg csináltatni
Ha pesti vagy szívesen segítek
Vagy ami Nekem legjobban bevált az a grafitos zsír.Bekenem a tömítőfelületet leteszem a papírt egy sík helyre és rányomom a deknit és meg is van a minta