munkába járni szeretném használni ha bejön az uj melóhely! nem rossz gép rendben van a blokkja egyet teker az öninditó és pöfög..van 1-2 apróság amit orvosolni kell ilyen a kirepedezett szívótorok de rendben van nagyon!
Akkor én is megmutatnám a szerzeményemet. Gyerekkori álmomk vált valóra ezzel a motorral. Az évek során pedig tökéletesen kirajzolódott bennem, autoban csak Toyota, motorban pedig CSAK Honda.
egy ideig nem lesz futóképes
lekaptam a hátsó tárcsát síkolni, aztán ingyen meló lesz ami sokáig fog tartani
szerintem idén nem lesz belőle semmi
csak el kellett vinni mert ha vékony anyagot csinál megcsinálja ezt is
Ez volt az utolsó ilyen Ini...ugyfest lett másik melóm ami nem ilyen jellegű,sőtt teljesen más ahoz nem kella kocsi feltétlenül és nem megyek vele 140km-t/nap! Nem volt jó biznisz ez a munka az már biztos
Helló!
Legjobb megoldás, a tömítéskészlet, de mivel nagyon drága, hengerfej kivételével, (mag az o gyűrűk) mindet meg lehet csinálni odahaza.
Kell hozzá tapétavágó (slicer), lyukasztó, olló.
Lenyomat zsírral, kilyukaszt, azt ollóval körbevág, sokkal olcsóbb mint a gyári.
Ha kilóg kívül, összehúzás után levágod késsel.
Ha nem szakad el, 2-3 X is visszarakhatod, de psztával is megkenheted.
Sziasztok,
Köszönöm mindenkinek, aki segített tömítés ügyben!
A kérdés megoldódni látszik. Én már nekikezdtem a szezon végi karbantartásnak. Ha holnaptól újra visszajönne a jó idő, nagyon lehervadnék, de nem valószínű, hogy így lesz.
Üdv.
Elvitték a KLR-t hoztak helyette egy 2001-es Gilera SM-et 50ccm-eset
Szép állapotban van az elöbbi 400-as, vigyázz rá.
Akkor én is megmutatnám a szerzeményemet. Gyerekkori álmomk vált valóra ezzel a motorral. Az évek során pedig tökéletesen kirajzolódott bennem, autoban csak Toyota, motorban pedig CSAK Honda.
Szép gép!
lekaptam a hátsó tárcsát síkolni, aztán ingyen meló lesz ami sokáig fog tartani
szerintem idén nem lesz belőle semmi
csak el kellett vinni mert ha vékony anyagot csinál megcsinálja ezt is
arra ügyelj hogy meló és nő miatt sosem adósodj el
én pl tuti nem adnék el semmit azért hogy tudjak dolgozni menni
Legjobb megoldás, a tömítéskészlet, de mivel nagyon drága, hengerfej kivételével, (mag az o gyűrűk) mindet meg lehet csinálni odahaza.
Kell hozzá tapétavágó (slicer), lyukasztó, olló.
Lenyomat zsírral, kilyukaszt, azt ollóval körbevág, sokkal olcsóbb mint a gyári.
Ha kilóg kívül, összehúzás után levágod késsel.
Ha nem szakad el, 2-3 X is visszarakhatod, de psztával is megkenheted.
Köszönöm mindenkinek, aki segített tömítés ügyben!
A kérdés megoldódni látszik. Én már nekikezdtem a szezon végi karbantartásnak. Ha holnaptól újra visszajönne a jó idő, nagyon lehervadnék, de nem valószínű, hogy így lesz.
Üdv.