Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva lesz mit csinálnom
Hát ez nem semmi vannak egy páran akik motorosok
Ja, elfelejtettem hogy az irónia nehezen megy át neten:)
Az jól hangzik, úgyis olyan régen volt megbontva a blokk:D
A / utáni érték a gumi magassága, ami százalékban értendő a szélességéhez viszonyítva. Tehát egy 110/100 gumi 110 mm széles és 110 mm magas.
Aggódni? Minek? Legrosszabb esetbe átugrik a vezérlés Na viccet félretéve,megérett a cserére a vezlánc
érdekel mindegyik
Szerintetek aggódnom kéne? Hidegen elkezdett kolompolni a blokk. Ha bemelegszik vagy terhelést kap elhallgat. Illetve mintha éreznék valami "mellékes" rázkódást az üzemi mellett de ez nem 100%.
Ezt nézzétek meg srácok
TISZTELET
Az addig oké, de néztem vannak /60, /70, /80-as gumik. A 4.50 es hova tartozik? Vagy itt is az auto gumi méretezés játszik?
110-es gumi van hozzá a legközelebb, mert ez 114,3
4,5x25,4mm mivel a 4,5 az collban értendő
Sziasztok!
A 4.50- 18-as guminak mi a megfelelö váltómérete metrikus méretben? A 18-as felni méret egyértelmű.
olajszűrő, légszűrő?
valakinek esetleg nincsen 17"vagy 18"-as felnije vagy kereke kicsi pénzért
600-os hoz van valamid?
akkor nem kell xr cucc senkinek?
ha nem, csinálok valami apróhirdetést, de akkor már nem lesz a dolog akciós

bár még lusta voltam összeszedni pontosan mi is van
Annyit tudok,hogy a domi karbi méret és bowden ügyileg passzól az xr 600 karbijához ami szinte ugyanaz mint az xr 650r karbija,de a bst40 es méreteiről semmit nem tudok
Néztem amúgy egy mikuni BST 40-est, kérdés csak az, hogy felmegy e. Gázbowdent kell cserélni?
Van rajta igen ismerős ajánlotta
Nem lesz semmi fel rakni
kitől vetted? ahogy nézem van rajta egy ténéré klub-os matrica
Ma haza hoztam az új elejét kb úgy néztem ki mint a kinai ószeres nem volt gyenge így haza hozni Nagyváradtérről
a teljesen új hengerek és hengerfejek allati ládára gondolsz? amibern sok sok..új és használt lánckerekek vannak?
és mi lapul ott a piros tejesládában?
a szimering méret 27x40x6 2 db csapágyból meg 2 db koyo kelene:)
Én a Tm 40-et tudom ajánlani de az kb 80.000 ft újonnan,ha ennyit nem akarsz rá szánni és egy vákumos karbival is beéred akkor én a Domi keihin cvk 40 est vagy a Ktm lc4 640 esre szerelt Mikuni Bst 40 esel próbálkoznék