A futóművesek azt mondják hogy nem kell rá,én viszont ha nagy a sár akkor teszek rá. A gond az szokott lenni hogy nem pucolják a gazdák,és a beleivódott mocsok szétcsiszolja a telószárat. Ki kell mosni jó sűrűn és akkor nincs gond,ráadásul a használatával nem megy tele sárral a teló. Nekem volt olyan hogy a porvédő nem tudta letolni az agyagos sarat,és bement a szimeringhez a mocsok....ilyenkor jól jött volna a telóharisnya.
az első benyomás hogy elég nyers
a többit majd meglátom
amúgy ti mit csináltok a fordított telóval? érdemes rá harisnyát tenni?
eléggé megoszlanak a vélemények ezügyben
már csak azért kérdem mert te túlzottam vigyázol a gépre
a huskyban nagyon visszafogott az élet......
fura érzés volt feltenni a futóra, ez volt a leghosszabb ideig a háznál.
de mivel mostanság a régi/új szerelem volt leginkább használva(ténéré) annyira nem fog hiányozni
evvel sem fogok igazán sokat mászkálni., jobban belegondolva nincs is igazán szükségem rá évi 1-2 erdélyi 3napos izzadás amit fog menni
ezért is akartam én másik blokkot nézni bele, mert úgy azért gazdaságosabb is lett volna az üzemeltetése
meg azért nem is számítottam rá hogy sikerül a csere, nemrég rendeltem hozzá pár cuccot
ini klassz az új géped akkor mostantól nem íde fogsz írkálni? hanem huskyban? sok jó élményt kívánok az új géppel:) nem rossz érzés hogy elment a kedvenced?
coltékkal mikor elsőre voltam velük a tüdömet majd ki köptem kell az néha ezért is imádom nem tudom utálni
ja meg persze azóta meg tanultam be indítani is
Majd kiderül mert Apuci le méreget nekem minden adatot amit kértem tőle aztán kiderül
Ha nem tudom meg oldani marad a rugdalás nem gond mert pöci röfi a kicsikém,persze nem így volt de most ,hogy minden perfekt sajna tényleg pöpec a gépem ja és szívató nélkül nem is indul tehát keverék képzés is veri gud
nem sok esély van
nem hinném hogy ráférne a főtengelyre a szabadonfutó
60-70 felé már van jó önindítós blokk, aztán ha eladod a gépet visszateszed az eredetit, az újon meg szétmaratod a számokat savval
senki nem nézi, csak a vázszámot
leszoksz a cigiről aztán jövőre meg is spóroltad a blokk árát
ja persze gondolom jó szar minőségű csapággyal rakták össze és ez az eredmény tengelyen meg forgott és elnyalta a tengelyt ügyes balfaszok végett lehet cserélni a faxom tele már a kókány szar emberekkel de nagyon
Néztem tépőzárast is,de nem találtam megfelelőt.