Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézd a jó oldalát nem töri majd a lábad
Tököm gondolta,hogy van abba a blokkba még olaj azt hittem mivel már levetted a kuplung deknit egyúttal az olajat is kiengedted teljesen belőle Na mindegy az a lényeg,hogy legalább a gatyámnak meg a cipőmnek megvolt adva a kenés becsületesen
motul volt benne éreztem a szagán szóval jössz 1/4 doboz olajjal:) egyébként meg a csajod töled kapott agyvérzést te voltál a béna
Bazd meg az olajad a csajom majdnem agyvérzést kapott mikor meglátta,hogy tocsog a motorolajtól a gatyám
Masteron nagyúr hova vitted az olajat a blokkombol?
Tévedésben vagy mert amíg csak hidegen zörög és melegen elhallgat az még nem olyan vészes.Akkor még nem tud átugrani a vezérlés,viszont ha már melegen is zörög akkor ott már sürgősen cserélni kell
azert lefosnám a bokám ha 1.6 os lad a motor lenne a zsömibe kurvára de nem ugyanaz még csak hangra sem de persze attol még mind a kettö jó:)
ha pesti vagy bármikor találkozhatunk is azt meg lehet hallgatni...kivéve ma
Enyémnek szerintem nincs szép hangaja meg csipegeti az olajat is de ma is letekertem vele 200km tehát nekem ne mondja senki,hogy szar és ha dominátorom volna az is ezt kapná!
Szid mindenki mindent de szerintem minden motor egyforma csak mind mást ad
hallgassatok egyszer meg egy nem japán gépet, aztán egyből nem is zörög a honda
Jaja, nem kizárt hogy paranoiás lettem azok után amit már végigcsináltam ezzel a bringával.
Hétfőn megpróbálok róla videót csinálni, de csak telefonon tudok. Nem tudom ott hogy fog átjönni a hang.
Sziasztok
Ma is elvoltam túrázni Dobogókő,Esztergom,Visegrád,Leányfalú,Szentenrde, Budapest nagyon jó volt ez is bár ez a motor nem adja azt amit egy segg puska
Miután leszedtük a szelepfedelet ismerős benézett, megpiszkálta, nem lötyögött. Tudom hogy ez karcsú ellenőrzés de ha annyira laza lenne amilyen hangot kiad már rég átugrott volna a vezérlés. Kb egy hete járok így vele.
videot dobhatnál fel hangrol hátha okosabbak leszünk..de minél jobban fülelsz annál jobban hallasz olyan hangokat amik teljesen ártatlanok
És,hogy nézted meg azt,hogy laza-e a vezlánc?
Ez általában így van, a gyökerek miatt szopik az ember:D
Be lett állítva a szelephézag. Tényleg nem szűnt meg a kopogás. Viszont a vez. lánc se laza.
Így kell motort mosni.
XR400 nagytakarítás.
Sőt, még írtam is, hogy kilágyul az anyag a hegesztéstől, ami ugye kéregedzett.
Ezt ne nekem írd! Én ezzel tisztában vagyok.
Eszem ágában se lenne. Csak reagáltam a kopás dologra.
Otthoni körülmények között nem megoldható.
Speciális eljárás speciális eszközökkel.
Ugye nem hiszed,hogy bármilyen pálcával "felhegesztesz" egy veztengelyt és az jó lesz?!?!
Ez esetben a gépműhelyek bezárhatnának!
Hidd el mi sokat gyártottunk és javítottunk de ez nem így működik!
Fémszórás,köszörűlés(főtengelyköszörűn,profilra)
,cementálás,leppelés!
Nem az észt akarom osztani de sok szétcseszett hengerfejet láttam amibe hegesztett veztengely okozta a bajt!
Üdv!
Élfelrakó pálcával kellett volna. Vannak speciális kopásálló elektródák.
De a hőtől kilágyul a veztengely anyaga.
talán 1,25. nekem is kellett javítanom. megoldottam hosszabb csavarral. pár menet így még kapaszkodott. de hosszú távon felveri úgy is. Helicoilt neki!
igazándiból nem bennem volt a hiba hanem a gyökerek miatt szoptam meg
próbálgattam a feljárókat és az egyik helyen volt egy csomó fenyő gyökér, azon olyant fogott a kerék hogy kiugrott alólam
ráadásul nem is látszódott hogy vannak, meg máshol sem voltak, csak homok aztán kettesben bő gázzal amit szól
aztán egy husky nem torpan meg ha valami extra dolog adódik
lehet be kellene ehhez egy páncélinget szerezni