Láttatlanban nehéz ezt megmondani. na nem akarlak rábeszélni meg kell nézni ki kell próbálni. Csak azért eladó mert meg lett a jogsija és kell egy rendszámos motor neki.
hát ez számomra valami hihetetlen hogy 3500km, de szerintem senki nem fogja elhinni!
ha tényleg ennyi lenne és egyben van,akkor lehet érdekel!
helyileg?
két nyelvű adásvételi,vagy mit hazudott a csóka. idomok nem érdekelnek,az se lenne gond,ha csak ülés lenne rajta, viszont ahogy már írtam, blokk patika,és futómű is egyben legyen!
azt az fmx-et szerintem már mutattad,de ha tévedek lökd be a linket,megnézem!
nem akarom lepapírozni, de eladásnál mindig jól jön!
aprópénzes gépet szeretnék, az se baj ha ilyen dög nehéz mint a dominator, de örök élet plusz egy év legyen a blokkja!
A gumikból és az épp oldalidomokból ítélve terepet nem sűrűn láthatott Meg kell nézni,hogy a papírokkal lehet-e kezdeni valamit és,hogy mennyi km van benne,aztán alkudni egy pofátlant és elhozni
Mindenképp forgalomba helyezhető kell? Itt van haverom fmx e 2007es öngyujtós 650es enduro 280ba........3500 km bontatlan blokk. Ezt egy dominátor se tudja
Eddigi tapasztalataim az,hogy teljesen megvagyok vele elégedve amióta meg van,bár sokat nem mentem vele kb 4000 km-t de az idő alatt csak egy vezláncot kellett cserélni de azt már akkor is hallottam,hogy zörög mikor megvettem.Azért voltak dolgok amikkel nem voltam kibékülve Pl a futóműt túl puhának találtam terepen és kicseréltem,úgyszintén a féket is cseréltem mert a gyári nem túl jó.Kényelem szempontjából első osztályú és nyomaték is van benne szépen.Tehát túrázgatásra szerintem tökéletes főképp 2 személlyel
Köszönöm a tanácsokat, de ilyen 3-4 kilókat csak akkor tudnék kiadni ha eladnám az xr-t. Amit viszont csak akkor lenne kivitelezhető ha menne. És a 3-400 000-es kategória még bőven az amibe lehet fostalicskát venni. Ha viszont most megjavíttatom az xr-t teljesen fel lesz újítva. Ezért nem szívesen adnám el valami bizonytalanért cserébe. Ezért próbálom abból megoldani amim van.
Ha a legolcsóbb közlekedési eszközt keresed(benzinüzeműt),akkor gondolkodj egy nagykerekü robogóba(aprilia scarabeo),teszel rá egy 70ccm hengert,16 os karbi hosszú áttétel,ha nem küldöd 70-80km/h nál jobban akkor simán 3l alatt fogyaszt(én 100+ kg vagyok),mivel nincs rajt rendszám sok büntit megspórolsz vele,nem kell vinni műszakira stb,stb,Hidd el ez tapasztalat
azt gondoltam,hogy ezt a motort akarod ajánlani
ha megadod a telszámot,akkor holnap rá is csörgök
helyileg hol is?
ha tényleg ennyi lenne és egyben van,akkor lehet érdekel!
helyileg?
nem akarom lepapírozni, de eladásnál mindig jól jön!
aprópénzes gépet szeretnék, az se baj ha ilyen dög nehéz mint a dominator, de örök élet plusz egy év legyen a blokkja!
első ránézésre? elvileg hibátlan,olasz, rendezett kinti papírokkal
Nem tudom hogy vagy-e most vagy sem. Mesélsz egy kicsit a 650-es dominatorról? Mik az eddigi tapasztalataid? Mit cseréltél? stb!
Szerintem ez dà.
kb aranyárban megy mind, rendszámosban olyan ritkák mint a becsületes kisebbség