Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kurvajó kis xl:)
Mifelénkfalva

Trekket csináltam, aztán majd jól beküldöm az openmaps-ra, hogy jelöljék mint utak.
vihetö motyók himbák, feszítő ,vezetők felejtös többi még ok
fasza képek merre voltál?
A múlt vasárnap...
sztem nem. Déczi Feri bácsi nem ajánlotta, mert összegyűlik benne a sár mega por és a fényesszárat, mint a smirglipapír...
beszéltem az öreggel akit ajánlottál megcsinálja nekem a hengert hüvelyezéssel furással együtt
Én is észrevettem
Hát legyen szerencséd,de a szelep hézag hangja nem mondható zörgésnek inkább ilyen cicergő hangja szokott lenni
Hmmmm...... irigyellek Mert a Lengyel csajok nagyon szépek
4 hétig Lengyelországban voltam, csak hétvégére jöttünk haza 2 hét után. Most 1 hét itthon, aztán hétfőn ismét megyünk ki 2 hétre.
üdv tumaska jól el voltál tűnve...
No, elvileg csak a szelep szól. Most kéne állítani az első 1000km után. Kicsit megnyugodtam:)
Hát elvileg nem is a profilon mérik a szélességet. Mert nem mindnél egyforma a profil magassága, elhelyezkedése.
Helló!
Nekem volt JT nem egy, de gondom nem volt vele!
Kicsi és nagy lánckerék is volt, elég sokat nyúztam, de nem kopott nagyon. Nekem megfelelt.
Sziasztok!
Lánckerék márkák véleményekre lennék kíváncsi Ki mire esküszik?
Esjot-Sunstar-Jt
nekem volt már 140es is meg 110es is igazándiból alig van különbség
mert a felni összehúzza a 140est
Köszi, igy már lényegesen egyszerübb lerendelnem.
130/80R18 van nekem michelin cross competention.
Na pont erre akartam kitérni igazábol. Egyébként egy Xr 650 esröl van szó, a gyári gumi még rajta van, azt szeretném lecserélni. Az 4.50-18-as. A bütyköknél 130mm széles,épp befér a villa közé. Na most ha tudnátok abban segiteni milyen méretü gumit rendeljek ami ekkora méretekkel rendelkezik megköszönném.
de vannak lánckerekek-fékbetétek használt állapotban olyan "tartalékba" vinni messzebb
amióta egyszer leradíroztam 1 túra alatt 1 betétet azóta mindig vittem magammal
igazándiból nem sokat érnek de kidobni kár lenne
van egy 2 centivel hosszabb kutyacsontom is az alacsony növésűeknek
meg féklámpakapcsoló, műszerfalvilágítás
azért nézd meg hogy passzol-e
olajszűrő hf112 (ennek tuti jónak kell lennie)
szivacs hff1015
szivacs(1db) 2500ft olajszűrő 650ft (van belőle 8db)
minden új, dobozos-zacskós
ha kell minden adok mellé egy teljesen jó állapotú használt szivacsot is twin air márka
ha elutalod az árát feladom ajánlott levélben
Na ez nem igaz minden esetben,nekem 110/100-as van fent cross enduro,beszereztem egy szintén 110/100-as Metzler cross enduro gumit és kurvára nem 11 cm széles hanem 14 az oldal bütykök miatt! Így természetesen nem is fért be a villába
Fel kell rakni az új elejét
Miért is?