Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen kicsit meg van zavarodva az emberek agya a bérleményeket és az árakat elnézve de még van idő télig,addig nézelődök mert nincs kedvem dobálni ki az ablakon havonta 10 ezret mert akkor inkább marad lent Oroszlányon és ott ingyenes a garázs
Rasszista vagy ini sajnálod azt a pár tikot
na de egy párszázezres motort luxus évi 100pénzekért tárolni
mert ha van egy 2 millás géped akkor már érdemes rajta elgondolkozni
felénk is lopnak mindent, még a tyúkokat is.....
de már növöget a pitbull
Masteron nincs kedvetek strandra jönni ? megyek ki a csajjal velencére... hely van ha jönnétek
Majd teszek rá GPS-es nyomkövetőt
te könnyen beszélsz nagy a porta bár körösön sem kevés a jakab
egyébként nemigen van 10ért normális szerintem az embereknek agyukra ment a pénz éhség garázs bérlésre 2-3 hónap kaukcíó aztán egy romos salétromos belül hányadékot akarnak kiadni amit persze bármikor feltörnek aztán szia moci...( majd akkor fizetnék kaukciót ha ő meg ad számlát a bérlésről amúgy meg megbaszhatja mert ha már engem le akar húzni legalább fizessen adót) persze így már nem akarják ám kiadni:)
na ja de ha 3 évente ellopják a motort akkor is kb egálban van
viszont örzött és nagy ...:)
Akkor 9000 ft + rezsi / fő Hát ennyit nem akarok rá szánni havonta mert én arra gondoltam,hogy bérlünk egy garázst ami kb 10.000 ft/ hó és azt megfelezve 5000ft /fő
szétment benne a dugó meg a vezérlés is meghalt :(
mi tortent vele? mert bontod?
xl600
x.kerület sárkánycenter közelében őrzött raktár telepen egy kollégám régóta bérli fedett zárt ,de most elharmadolná velünk ..aszem 27 ezret fizet... saját villanyóra is van
helló!
mindenféle Honda xl60r bontott alkatrész eladó ha valakit érdekel az ír Tom hogy nem hirdető oldal de hátha kell itt is valakinek valami nem csak ezek van több minden
üdv
Hat azis igaz
Hol van helyileg és mennyi a bérleti díja havonta?
Masteron lenne egy raktár ami őrzött, elég nagy...ha érdekel..a motor miatt:)
az biztos hogy biztonság érzetet ad de attól még a fák ugyan olyan sebességgel suhannak!
Tekercs lesz szerintem
Tigernek van igaza :)
Mérd ki a jeladót is úgy emlékszem 420-520 ohm között kell lennie az a gyári megengedett.Mérj ki minden vezetéket nincs-e valahol szakadás mert múltkor az ismerősömet a gyorsleállító vezetéke szakadása szivatta meg.
Megfogadtam a tanácsod a megmaradt Simson bovden aranyat ér
lehet a CDI rossz hiaba ad feszt...de nem ertek hozza csak egy otlet