Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Itt megtalálod! De ha más tipus is kell csak rákeresel és azt is megtalálod!
Honda Xr 600 r
Szevasztok . nincs valakinek xr 600 ashoz kapcsolási rajza vagy hogy honnan töltsem le ? Előre is köszönöm
Szeva! Megoldottam már a problémát,de azért köszi!
ja es koszi
igy mar mas....akkor te is tobb fele gondolkozol mint en is szoktam
180 lovas 2003-as AKE a motorkodja...kar hogy nem BAU mer azokrol azt olvastam hogy mar tenyleg a jobb fajtak viszont szep hangja van....hallottam mar par 2.5-ost ami tenyleg traktor hangu volt
TIGER-XR6
Úgy van ez, hogy ha valaki elviszi akkor a pénz jó lenne nekem kocsira, meg a jogsira, de ha valakinek van egy jó KTM 520 SX-e akkor az jó lenne, mert azt jó lenne lepapírozni, és majd arra is letenni a jogsit...
Szia! Mennyi BAY9S izzó kell? (1100/db) Info: lucifer0820@freemail.hu

üdv
Ha nem a 150 lovas, akkor kevesebb gond lesz vele. A 180 lóerősökben már nincs annyi hiba mint a régi 150esbe. De szép autó nagyon, grat.
Hát a motor kódja a 1998-asnak RD 02 E 700..., a 90-esnek meg
RD 02 E 220.
Motorkódnak kell eggyeznie. Ha eggyezik akkor igen
tobb okbol is de azert rafizetnel egy ktm-re?...hogy is van ez?
a sör
vagy csak én nem iszok vezetés közben (sem) ?
Hali!
Sajnos meg kell váljak a motoromtól, több okból is...(jogsi csináltatás, autó vásárlás)
Most lett felújítva..........
Ha valakit érdekel hívjon, vagy írjon e-mailt
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Szerintem igen
Sziasztok!
Tegnapi napról pár kép
Sziasztok ! 1998-as Dominatorba bepapírozható egy 1990 -es motor?
látszik akkor is ha rásüt, nem mondom hogy annyira jól, de látszik rendesen
a neve zümo400
egyedül a track mentésekkel van gondom, mert néha "elveszíti" és nem tudok rájönni miért
meg kicsit bonyolult a feltöltött útvonal megjelenítése
de végülis ez nem túra gps
a tiédre én vagyok a vevö ha eladó lesz
csak a tekercsé?
Hát igen,sajnos nem frissítik Ini a te gps-eden a legnagyobb napsütésben is tökéletesen látható a térkép?Amúgy mi is a tipusa?
A tekercs teljes vastagsága.
ez a topo egy ezer éves franc
nem tudom miért nem csinál újabbat a garmin
akkor javítsd ki a programot vagy nem lehet frissítést beküldeni vagy bele írni?