Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkora élményt nem fog adni mint az XR
a szántásba nem menne túl messzire
ez lett az XR-bol
a moped91 és klónjai tuti árusítják, de az elég éhes cég
de láttam már több netes boltban is
Próbálkoztam tegnap a Kaposvári boltokba de sikertelenül,ma Tamási-Tab környékén járok ott is bepróbálkozok,aztán marad az online bolt
kb minden motorosboltban
úgy keresd hogy 12v 21w bay9s halogén
700-1000ft körül lesz darabja
Köszönöm
Az Xl 600r nél a szívó 0,05 a kipufogó 0,10 a többinél a szívó 0,10 a kipufogó 0,12
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni h xl 600ason mekkora szelephézagot kell állítani h ne ciripeljenek a szelepek?
Válaszokat előre is köszönöm
Szevasztok! Tud valaki valamilyen oldalt ahol tudok rendelni az indexekbe 9mm-es 12v 21wattos izzókat?
lenne egy zsákkal eladni belőle vennék egy új hengerfejet azt nem ciccegne egy zsák után leszarnám a ciccegést szerintem
ne hidd
egy marékkal elvan az ember hetekig
egy zsákkal kéne
Kingtony fej nyomta el :O de áá már nem tudom mit csináljak hogy ne ciccegjen kurvára idegesít szerelőre meg nincs pénzem :/
vegyél egy rendes dugókulcskészletet
Hát igen :D egyik ilyen kis fedőn el is ment a 6 lapolás csúcsa.. nem tudom mit csináljak már :D
a yamaha az nem zörög se hidegen se melegen
a régi még a homokbányában sem zörgött, a mostanival nem volt ilyen akció még
a honda meg egy kicsit zörög aztán elmúlik
aztán hogy mi zörög azt csak a jó ég tudja, nekem szelepnek tűnik, de nem érdekel
szerintem őszig be se lesz indítva
egyszerűen nem tudok hova menni vele
Hát én mindegyik motornál azt tapasztaltam,hogy ha ilyen dög melegbe lépésbe mentem a motorral mindig megszólaltak a szelepek ha meg visszahűlt akkor meg elhallgatott
én szoktam minden évben, de idén kimaradt, mert egyrészt lusta voltam megmosni másrészt meg szerintem 500km sem lesz benne
meg aztán melegen elhallgat
Egész életembe összesen nem álltottam annyiszor szelephézagot mint ahányszor te azon a szájba kúrt motoron Egyébként meg meleg motornál nem szűkűl a zselephézag Sőt ha már nagyon meleg még meg is nő a szelephézag és lehet hallani ahogy ciripel de az már csak inkább extrémebb melegbe hallani.
Gondoltam rá Na az olajszintet meglestem megint hát sajnos egy 3 decivel lehet több van benne nivó max felett egy 2 centivel van
locsolgasd hideg vízzel ha türelmetlen vagy
Jojo köszi akkor inkább várok! De ilyen melegbe mire kihül szegény..