Én inkább egy 50 ccm es endurót vennék neki mert azt te is tudod használni ha kötsz rá biztosíttást Mert azért arra jó,hogy a városba kiugorj vele ha kell egy kis sör
Üdv mindenkinek! Tudom már ezerszer le volt irva a dolog de nem akarok keresgélni...szóval ugy van hogy lehet asszonykának lesz egy 125ös XL véve! szelephézagot kellene állitanom rajta,van hézagmérő is de a menetét le irhatnátok nekem mit hogy meg hogy hideg vagy meleg állapotban kell-e
eladó honda dominator 650-es, motorja jó, zörgésmentes, papirok nélkül, gumik szinte ujak, eszétikailag nem a legszebb, két oldalidom hiányzik, egyben az ára 110e irányár, de ha van rá igény akkor bontom is!
nekem van egy piros szinü! bár jelenleg YZ-n van de több mint valószinü hogy jó bármire! ezek ha jól tudom univerzálisak! ha érdekel keress meg mailban az andrushh@gmail.com-cimen
Kedves Ini!
Koszi a valaszt, de nem akarok minden motorozas elott rabikazni, hogy beinduljon. A problema okara szeretnek rajonni es orvosolni, mert mar regota nem tudok rajonni, hogy mitol lehet ez. Az akkumulator jo! ;)
aztán ezeket az 50es berregőket mindig el lehet adni, max a general a bukta vele