Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb ezt akartam én is írni
aztán ezeket az 50es berregőket mindig el lehet adni, max a general a bukta vele
Sziasztok!
Van egy komplett karburátorom Honda xl 600r típusú motorhoz.Ha valakit érdekel baráti áron oda adóm.Hívj és meg egyezünk!Tel:06705795274.
Én inkább egy 50 ccm es endurót vennék neki mert azt te is tudod használni ha kötsz rá biztosíttást Mert azért arra jó,hogy a városba kiugorj vele ha kell egy kis sör
szerintem kezdetnek jo ledz!Meg 25bol ez az elso olyan motor aminek jo a nyeregmagassaga es nem pitbike!
vagyis 2t 50es.....reggel van.......
mindig hidegen állítunk hézagot
sajna az értékét nem tudom
nem lesz az a 125 4t gyenge?
az kb olyan mint egy jobb 50es 4t
je meg hogy melyik mennyi! szivó,kipufogó oldali!
Üdv mindenkinek! Tudom már ezerszer le volt irva a dolog de nem akarok keresgélni...szóval ugy van hogy lehet asszonykának lesz egy 125ös XL véve! szelephézagot kellene állitanom rajta,van hézagmérő is de a menetét le irhatnátok nekem mit hogy meg hogy hideg vagy meleg állapotban kell-e
Sziasztok van itt köztetek olyan aki rendelt már a Mikuni Topham-től alkatrészt?
Szevasztok! Tud valaki online boltot ahol tudok rendelni XL 200 PD-hez első villa szimeringeket?
Zsolti az ára alapján hülye kérdés volt hogy papiros e..
semmi papirja nincs
csak adásvételi
terepen faca volna
kiírná szép nagybetűkkel hogy kaukázusi jobbról 6 méterre....
Papíros? Esetleg papírozható?
eladó honda dominator 650-es, motorja jó, zörgésmentes, papirok nélkül, gumik szinte ujak, eszétikailag nem a legszebb, két oldalidom hiányzik, egyben az ára 110e irányár, de ha van rá igény akkor bontom is!
nekem van egy piros szinü! bár jelenleg YZ-n van de több mint valószinü hogy jó bármire! ezek ha jól tudom univerzálisak! ha érdekel keress meg mailban az andrushh@gmail.com-cimen
Szia engem érdekelne a karter védő
1x kellene kipróbálni.....
bár lehet hallani is hogy teker hidegen és melegen
de ha az akku jó és egyformán tekeri akkor nincs ötlet
Kedves Ini!
Koszi a valaszt, de nem akarok minden motorozas elott rabikazni, hogy beinduljon. A problema okara szeretnek rajonni es orvosolni, mert mar regota nem tudok rajonni, hogy mitol lehet ez. Az akkumulator jo! ;)
88-as Xl600r nincs max 87-es
Nekem egy 1988-as XL600R-en volt fenn....
Köszi !

ez pontosan melyik tipusé ?
megméred a telószárat meg a másik felét aztán meg is van a méret
pl http://www.nagyvas.hu/motoralk...
Sziasztok! Dominatorra mekkora teló gumiharang való? Esetleg tudnátok mondani egy bevált gyártót/tipust, vagy lényegtelen?