86-os honda xl600-on nincs szikra, a gyújtótrafóba benenő két vezetéket lehúztam és rugdosásra 20-55V volt van rajta de szikra nincsen, mi lehet a gond?
ugy kimondottan nem parázok a motoron de van az a határ ahol azt mondom hogy na itt megtartom a dolgokat és ha megy stabilan huzamos ideig akkor lehet tovább lépni tovább nézni hogy még mit lehet vele! igy értettem a félelmet
természetesen! csizma,térdvédő nadrág páncél mez protektoros kesztyü sisak szemüveg! minden megvan! ezek nélkül csak javitás utáni tesztet szoktam csinálni! motorozni sosem! Ezt belém nevelték itt a fórumon
nekem van 2-5 centi szalonna körben aztán az a protektor
sajna nem mindig véd kellőképp
a protektorral az a baj hogy ad egy kis biztonságérzetet és még vadabbul megy az ember, aztán kb annyi baja lesz mintha nem viselné
pl egyik ismerős is takart full protektorban aztán a csuklója ment szanaszét mert ugye azt nem védi semmi
SZerencsére elég későn kezdtem ahoz hogy legyen félelem érzetem! igy bitzom benne hogy az hogy tisztelem a motor erejét és azért félek is tőle néha az megvéd!
Nos hát beváltottam az igéretem kimentünk ma motorozni...uj gumikkal okozott némi meglepetést a motorom...és most hogy hibátlan próbálkoztam az erejét is megszokni! voltak bőven meglepetések! ezek között emliteném meg azt a rohadék szurós bokrot ami pont az utamba került miközben szomoduan nyugtáztam hogy a hátsó féket nem jól löttem be ergo nem fog semmit!... A másik meglepetés az a power nyitása volt és az azzal járó többlet erő észlelése! 3adikba huzattam ki nyitásig és probléma nélkül elemelte az orrát ami nem is lett volna akkora gond ha mindezt nem egy tarlón teszi barázdába! perec nem volt szerencsémre de egy 2 hüvelyk ujjnyi vastag ághoz volt szerencsém ami elöször a jobb felkaromnak baszott oda majd az ostor csapás efektussal élve a mellkasomat találta telibe! nem volt tulzottan kellemes érzés Minden esetre szokom a gépet és a végére egészen jól ment!minden nap gyakorolni kellene ,jót tenne ez a fajta testmozgás
Sziasztok
Minden rendben van csak sok a meló és nem érek rá pénzt keresni
Ingázok sokat Komárom pest közt Kaptam fatertól egy szép házat
Motorral minden rendben teszi a dolgát ma vizsgázott tehát minden hapy
86-os honda xl600-on nincs szikra, a gyújtótrafóba benenő két vezetéket lehúztam és rugdosásra 20-55V volt van rajta de szikra nincsen, mi lehet a gond?
2 gyertyával és 2 trafóval is próbáltam
sajna nem mindig véd kellőképp
a protektorral az a baj hogy ad egy kis biztonságérzetet és még vadabbul megy az ember, aztán kb annyi baja lesz mintha nem viselné
pl egyik ismerős is takart full protektorban aztán a csuklója ment szanaszét mert ugye azt nem védi semmi
én óvatos vagyok általában, de félni nem szoktam
ha meg erdőbe tévedek egyszerűen meghülyülök, persze csak az első esésig
motorom
Jogsi mikor lesz meg?
Minden rendben van csak sok a meló és nem érek rá pénzt keresni
Ingázok sokat Komárom pest közt Kaptam fatertól egy szép házat
Motorral minden rendben teszi a dolgát ma vizsgázott tehát minden hapy