Igen azt akarom! Xr re bőven jó lesz szeretem az izgalmat hogy folyton rendőrök elől menekülünk de kezdem megunni hogy mindig feljelentenek meg nem állhatok meg haverokkal beszélni mert rednőrt kell figyelni jön e... 47 feljelentés volt ellenünk azt pedig épp hogy falun átmegyünk már megyünk is ki és nem nyélen megyünk..
valami 7500 az a vagyonszerzési illeték szóval nem egy olyan összeg hogy belerokkansz
szerintem olyan 60 felé megvan az egész friss műszakival biztosítással mindennel
Hát gerecse meg az olasz tulaj között van adásvételi meg ugye nekem is.. utoljára mikor beszéltem gerecsével azt mondta neki szóljak mert ő tud ebben segíteni hát remélem így is lesz.
Szerintem nem éri meg.
Plusz láncszett, fékbetét egyik tárcsához bekopik, másikkal már nem úgy fog, stb.
Enduro szettel is elgurul az aszfalton.
Inkább költsd benzinre az sm szett árát.
nem sokkal több mint az átíratás
valahol le van írva hogy mik a költségek(motor behozatala külföldről)
az a lényeg hogy az adásvételi közted meg az utolsó olasz tulaj között legyen, ha itthon veszed 3.nak akkor már vagyonszerzési illeték(vagy mipicsa a neve) is van
Na így fasza! Hát átakarom alakítani a gépet SM re de úgy hogy enduro szett is megmaradjon ha megőrülök és akkor go ki terepre.. na meg ugye SM szettet honnan szülök ami jó is rá mert küllőset szeretnék rá!
link