Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbáld meg ezt,
link
700 wattos kinzo kis flex szénkeféje passzolt nekem!
Mi az ára ?
ez az email cimem: makai780702@citromail.hu
Mérd meg a kefetartó befogadó méreteit. (szélesség/magasság)
És az alapján kapsz.
tudom hogy nem karácsony van de a méreteket meg tudnád adni ?
Azt már megnem tudom mondani, de a pontos méretek alapján adta a boltos,
még egy kérdés milyen opelé ?
Köszönöm szépen
Bronzkefe van az xl öninditóban !Én egy autó alkatrész boltban vettem,azt hiszem opel generátor bronzkeféje hasonló méretü....
Hellotok ! Véleményetek szerint fúrónak a szénkeféje jó az xl önindítójába ?
Persze,Komplett motor volt ez is,,
Kipufogó csővel eggyütt van?
A blokkot igazábol nem bontom szét mert alkatrészként jó lesz nekem is, a váz és a kerekek nem kellenek,mert az én másik xl-em is tárcsafékes,
Igaz!
Én akkor már nyélen mennék :-)
Igen azt akarom! Xr re bőven jó lesz szeretem az izgalmat hogy folyton rendőrök elől menekülünk de kezdem megunni hogy mindig feljelentenek meg nem állhatok meg haverokkal beszélni mert rednőrt kell figyelni jön e... 47 feljelentés volt ellenünk azt pedig épp hogy falun átmegyünk már megyünk is ki és nem nyélen megyünk..
ha még most elkezded akkor idén meglesz a jogsi simán
ha nem akarsz nagy gépet az a2 is elég lehet 35kw-ba sok motor elfér
Valahogy csak megoldódik jövő nyárra még jogsi is kéne először azt is nézegettem olyan 80 körül van.
valami 7500 az a vagyonszerzési illeték szóval nem egy olyan összeg hogy belerokkansz
szerintem olyan 60 felé megvan az egész friss műszakival biztosítással mindennel
A forgalmiban szereplő adatokkal írsz egy kétnyelvű adásvételit az olasz és Te közted aztán kész.
Hát gerecse meg az olasz tulaj között van adásvételi meg ugye nekem is.. utoljára mikor beszéltem gerecsével azt mondta neki szóljak mert ő tud ebben segíteni hát remélem így is lesz.
Szerintem nem éri meg.
Plusz láncszett, fékbetét egyik tárcsához bekopik, másikkal már nem úgy fog, stb.
Enduro szettel is elgurul az aszfalton.
Inkább költsd benzinre az sm szett árát.
nem sokkal több mint az átíratás
valahol le van írva hogy mik a költségek(motor behozatala külföldről)
az a lényeg hogy az adásvételi közted meg az utolsó olasz tulaj között legyen, ha itthon veszed 3.nak akkor már vagyonszerzési illeték(vagy mipicsa a neve) is van
Na így fasza! Hát átakarom alakítani a gépet SM re de úgy hogy enduro szett is megmaradjon ha megőrülök és akkor go ki terepre.. na meg ugye SM szettet honnan szülök ami jó is rá mert küllőset szeretnék rá!
szerinted igazi?