a fönököm is kimet szentendrére a cégkocsimmal kuplung nélkül pedig itt van pár piros lámpa:D ti ilyen állatok vagytok én nem vállaltam pesten keresztül..
bennem az van hogy mi van akkor ha valamelyik vízmosás alján elfossa magát..
a bowdenem meg ha elszakad akkor 15 perc alatt megvan a sürgősségi javítás, mindig van nálam egy bicikli fékbowden
egyszer jöttem haza haver gépével kuplung nélkül, párszor azért hiányzott, haver nem is tudott menni úgy vele
Én azért szakitok rá ifőt...uj gumikkal bőven meglepetés motor.. Hátul Mitas C-16 elöl metzeller Six days! A multkori 1órás motorozás rohadt volt nagyon..
Elcsettent a Telószár szimeringem pont ebben a kurva melegben. 50 fok van a garázsban. Ja bérlés téma: Én havi 11e Ft ért bérlek garázst, villannyal, órával, aknával. Van őr, kutya, beléptető rendszer és kamerák.
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy láttam a minap egy Crf-en valami áttételt, ami a kuplung bowdenen volt! Nagyon puha volt a kuplung!
Hol lehetne ilyet beszerezni? Tud valaki segíteni ebben?
Köszi
mindig csak szerelni
én rendberaktam az xt-t aztán csak azt cserélem ki rajta amit eltörök
nem akarnám piszkálni vagy 10 évig még a gyertyára sem vagyok kíváncsi
a honda meg mióta denso gyertya van benne kitűnően szuperál
bár kicsit lóg a segge kellene gázt nyomni a rugóstagba de nem tudom mi a módja
egészen 14 éves koromig nem voltam ilyen, pedig volt cigány osztálytársam
akkor és azóta sem volt/van gondom vele, meg a famíliájával
aztán mentem a középiskolába, aztán ott láttam csodákat, pedig akkor még nem volt ennyire szennyezett kiskőrös
a bowdenem meg ha elszakad akkor 15 perc alatt megvan a sürgősségi javítás, mindig van nálam egy bicikli fékbowden
egyszer jöttem haza haver gépével kuplung nélkül, párszor azért hiányzott, haver nem is tudott menni úgy vele
Képtalálatok - easy clutch
ezek a noname kuplungok nem tudom mit bírhatnak
itt a cím : petya92@citromail.hu
képet is küldök róla
üdv:_Petya
Olyan kérdésem volna, hogy láttam a minap egy Crf-en valami áttételt, ami a kuplung bowdenen volt! Nagyon puha volt a kuplung!
Hol lehetne ilyet beszerezni? Tud valaki segíteni ebben?
Köszi
én rendberaktam az xt-t aztán csak azt cserélem ki rajta amit eltörök
nem akarnám piszkálni vagy 10 évig még a gyertyára sem vagyok kíváncsi
a honda meg mióta denso gyertya van benne kitűnően szuperál
bár kicsit lóg a segge kellene gázt nyomni a rugóstagba de nem tudom mi a módja
akkor és azóta sem volt/van gondom vele, meg a famíliájával
aztán mentem a középiskolába, aztán ott láttam csodákat, pedig akkor még nem volt ennyire szennyezett kiskőrös