Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem azért ezek nem adják olyan könnyen magukat hiszen majdnem ugyanaz a szisztéma mint a fék és az sem bovdenes
a fönököm is kimet szentendrére a cégkocsimmal kuplung nélkül pedig itt van pár piros lámpa:D ti ilyen állatok vagytok én nem vállaltam pesten keresztül..
bennem az van hogy mi van akkor ha valamelyik vízmosás alján elfossa magát..
a bowdenem meg ha elszakad akkor 15 perc alatt megvan a sürgősségi javítás, mindig van nálam egy bicikli fékbowden
egyszer jöttem haza haver gépével kuplung nélkül, párszor azért hiányzott, haver nem is tudott menni úgy vele
Láttam már dominátort ilyennel persze nem tudom márkás volt e de ott ilyen 25 körüli árról beszéltek
én erre gondoltam
Szerintem erre gondolsz!
Képtalálatok - easy clutch
szerintem meg arra ami bowdenes kütyü valami áttételezés van benne
ezek a noname kuplungok nem tudom mit bírhatnak
Xr500 ra paszolhat a mikuni tm42?
erre gondoltál?link
Én azért szakitok rá ifőt...uj gumikkal bőven meglepetés motor.. Hátul Mitas C-16 elöl metzeller Six days! A multkori 1órás motorozás rohadt volt nagyon..
Nem voltunk, ez még a múltkori motorozás eredménye...csak áll a garázsban és nézem, hogy csöpög valami.... fuck! Idő nincs rá..
Voltatok motorozni Zsotti és megint marhára nem szóltatok?
keres ezen a címen ott gyorsabb
Elcsettent a Telószár szimeringem pont ebben a kurva melegben. 50 fok van a garázsban. Ja bérlés téma: Én havi 11e Ft ért bérlek garázst, villannyal, órával, aknával. Van őr, kutya, beléptető rendszer és kamerák.
Szia!
itt a cím : petya92@citromail.hu
képet is küldök róla
üdv:_Petya
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy láttam a minap egy Crf-en valami áttételt, ami a kuplung bowdenen volt! Nagyon puha volt a kuplung!
Hol lehetne ilyet beszerezni? Tud valaki segíteni ebben?
Köszi
kipufogó dobért mennyit kérsz?
Én szeretem a színes bőrűeket, szerintem minden háztartásba kellene egy.
mindig csak szerelni
én rendberaktam az xt-t aztán csak azt cserélem ki rajta amit eltörök
nem akarnám piszkálni vagy 10 évig még a gyertyára sem vagyok kíváncsi
a honda meg mióta denso gyertya van benne kitűnően szuperál
bár kicsit lóg a segge kellene gázt nyomni a rugóstagba de nem tudom mi a módja
Múltkor voltam Ózdon és környékén.Na ott aztán olyan ritka fehér ember mint a fehér holló Azon a részen a kissebségi jelző nem a cigányokra vonatkozik
Köszi Ini de túl messze laksz pesttől és igazából csak télre akarom ide felhozni,hogy ráérő időmbe tudjam szerelgetni
elhozod hozzánk aztán itt is elvan, tudok mellé adni pár ütősebb homokdombot is
egészen 14 éves koromig nem voltam ilyen, pedig volt cigány osztálytársam
akkor és azóta sem volt/van gondom vele, meg a famíliájával
aztán mentem a középiskolába, aztán ott láttam csodákat, pedig akkor még nem volt ennyire szennyezett kiskőrös
Köszi a meghívást de úgy néz ki lemegyünk Oroszlányba a csajomék hétvégi házukba