Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hellói!
A segítségedet szeretném kérni egy rendelés lebonyolításába
A hátsó rugóstag rövidebb kb 3 cm el a 90 es évj domiba.
Sziasztok ! 1998 as Dominator miben tér el az 1990-estől felépítésben? Más rugóstag méretek, villabefogó, valami ?
még a betont is elbirná szerintem simába!
Szabadalmaztatná a gyerek a konstrukciót tuti imába foglalnák a nevét a segédmunkások az építtőiparba
Na Xl vissza tolva a gazdájához az YZ-n meg lecseréltem a gumikat.. Holnap be is inditom megyek vele egy karikát délután!
Bazzeg! Ez nagyon kemény!
Honnan a rákból találsz ilyeneket!
Bele gondoltál már hogy mekkorát nézne a fönöke annak a kömüvesnek aki ilyennel hordaná a maltert?
Egy ilyet kipróbálnék
http://youtu.be/jQDdB0cjlNs
Az a baj,hogy az unió a kormány és az egyéb hivatalok nyalják ezeknek a mocskos füstös bőrüeknek a picsáját és ezek meg hálából bele szarnak a szájukba Soha az életbe nem fognak beilleszkedni a társadalomba csak élősködnek rajtunk és közben gyilkolják a MAGYART.Én azt látom,hogy sajnos ha nem történik itt valami drasztikus változás (ami persze nem fog) akkor itt 20-30 éven teljesen elfogják nyomni a magyar népet.
óóó tegnap volt egy cigányos élményem...Az étterem ahol dolgozom szociális rászorulókat is fogad az önkormányzat listája alapján délig..tegnap kaptunk egy uj embert aki történetesen brazil..megjött a kis rommá pakolt babakocsijával meg a kislányával és betolta a bejáratba a lomos babakocsit elzárva a bejáratot félig! a tulaj szólt neki kulturáltan hogy rakja arrébb elvégre ez egy rendes étterem nem közkonyha!Válasz az volt hogy 20ezeré' vettem csak nem hagyom az utcán...mondta a tulaj hogy oké,kint is van asztal ha nem akarja magára hagyni nyugodtan üljön ki ki viszi a kaját neki! fószer kiült hangosan mondva hogy micsoda rasszista hely ez és hogy képzelik..kivitte neki a tulaj a kaját majd közölte ha gondja van kulturált módon közölje mert ez egy étterem ahova járnak fizetős vendégek bőségesen nem kéne rontani a hely nevét! válasz: Te egy rasszista kurva vagy és baszd meg az éttermedet leszarom a nyomorod...na itt pattant el a csaj agya ..egy telefon az önkormányzatnak panaszt tett mondták hogy igen sejtették h ez lesz volt már példa rá nála! Ma már nem kajált itt de tegnap még az ajtóból üvöltözött hogy itt a szar kajátok zabáljátok meg,rohadt rasszisták! Fpnök kontra: Igen rasszista vagyok de csak az ilyen büdös gyöketrekkel akik ingyen kajálnak mások pénzén és még azt is elvárják hogy kinyalják a seggüket! Takarodj innen és meg ne lássalak a környéken mert rád hivom a Yardot!
Semmire nem elég egy normális embernél de majd azoknak a tetves cigányoknak jól fog jönni a támogatás mert eddig is szaporodtak mint a nyulak de majd ezután,hogy fognak azt figyeld meg mert ez a faszom szopó kormány ezzel a támogatással csak azt éri el,hogy úgy elszaporodik a férgese,hogy mi magyarok leszünk a kissebbség
Hali! Tud valaki XL 350-hez szerviz manualt?
mennyé' máááá'! 2kiló mire elég egy pelenkásnál?
Inkább csinálj neki gyereket majd az leköti az idejét Most úgy is támogatja a Fityisz az újdonsült gyerek vállalókat Állítólag több mint 200.000 ft-ot szülési segélyt fognak adni az első gyerek után Abból már tudnál venni egy használható állapotú 600 as endurót
Nem vagyok én vaskalapos emberke hogy asszonynak a konyhában a helye meg verve jó..
asszonykának gyúródeszka kell meg pár lábas aztán egyből elvan
azért hoztam el megnézegetni! nincs más dolgom hogy vissza tolom a szomszédba! Ezek azért olyan problémák amiknek nem hiszem hogy neki akarnék állni! akkor inkább ennyiért veszek egy kinai pitet!azzal is elbohóckodik asszonka
rossz árkategóriában mozogsz, ebben azért nem ritka hogy a bele kivan
ráadásul nem is egyszer.......
azért erőben az YZ nem ugyan az a kategória! azután ez az XL...hát...na mindegy...uj fejlemény...ismerőst ezzel a motorral nagyon csunyán átbaszták!...mondta a csávó hogy nem füstöl meg semmi csak a szelepeket kell belőni! Szelepeket belőttem függetlenül attól csörög meg fulladozik a motor amit nem tudok miért csinál...és igen nem füstöl egészen addig amig nem teszel bele olajat!aztán ha teszel bele olajat akkor már böcsülettel okádja a füstöt!
a dr250-re nem emlékszem, pedig mentem vele tesztkört
annyit tudok hogy ahol az xr4 felment 2.ban szinte alapjáraton ott a dr-t pörgetni kellett elég jól egyesben
bár ez a wr is pörgetős, de legalább nem eszik sokat
én ki tudok hozni 7literes fogyasztást is az xr4-ből, akár aszfalton is
Hát igen 250 eshez képest 130kg tényleg sok de talán egy TT 250 vagy egy DR 250 könnyebb lehet
Milyen erőhöz vagy hozzá szokva? Múltkorjába még egy 125-ös DT-t nyüstöltél aztán azzal is elégedett voltál
igen ez igaz csak én hozzá vagyok szokva az erőhöz
kb annyit eszik a 250es 4t wr aztán még megy is
ha nem lenne dögnehéz (130kg) még jó gép is lenne terepre