Az a baj,hogy az unió a kormány és az egyéb hivatalok nyalják ezeknek a mocskos füstös bőrüeknek a picsáját és ezek meg hálából bele szarnak a szájukba Soha az életbe nem fognak beilleszkedni a társadalomba csak élősködnek rajtunk és közben gyilkolják a MAGYART.Én azt látom,hogy sajnos ha nem történik itt valami drasztikus változás (ami persze nem fog) akkor itt 20-30 éven teljesen elfogják nyomni a magyar népet.
óóó tegnap volt egy cigányos élményem...Az étterem ahol dolgozom szociális rászorulókat is fogad az önkormányzat listája alapján délig..tegnap kaptunk egy uj embert aki történetesen brazil..megjött a kis rommá pakolt babakocsijával meg a kislányával és betolta a bejáratba a lomos babakocsit elzárva a bejáratot félig! a tulaj szólt neki kulturáltan hogy rakja arrébb elvégre ez egy rendes étterem nem közkonyha!Válasz az volt hogy 20ezeré' vettem csak nem hagyom az utcán...mondta a tulaj hogy oké,kint is van asztal ha nem akarja magára hagyni nyugodtan üljön ki ki viszi a kaját neki! fószer kiült hangosan mondva hogy micsoda rasszista hely ez és hogy képzelik..kivitte neki a tulaj a kaját majd közölte ha gondja van kulturált módon közölje mert ez egy étterem ahova járnak fizetős vendégek bőségesen nem kéne rontani a hely nevét! válasz: Te egy rasszista kurva vagy és baszd meg az éttermedet leszarom a nyomorod...na itt pattant el a csaj agya ..egy telefon az önkormányzatnak panaszt tett mondták hogy igen sejtették h ez lesz volt már példa rá nála! Ma már nem kajált itt de tegnap még az ajtóból üvöltözött hogy itt a szar kajátok zabáljátok meg,rohadt rasszisták! Fpnök kontra: Igen rasszista vagyok de csak az ilyen büdös gyöketrekkel akik ingyen kajálnak mások pénzén és még azt is elvárják hogy kinyalják a seggüket! Takarodj innen és meg ne lássalak a környéken mert rád hivom a Yardot!
Semmire nem elég egy normális embernél de majd azoknak a tetves cigányoknak jól fog jönni a támogatás mert eddig is szaporodtak mint a nyulak de majd ezután,hogy fognak azt figyeld meg mert ez a faszom szopó kormány ezzel a támogatással csak azt éri el,hogy úgy elszaporodik a férgese,hogy mi magyarok leszünk a kissebbség
Inkább csinálj neki gyereket majd az leköti az idejét Most úgy is támogatja a Fityisz az újdonsült gyerek vállalókat Állítólag több mint 200.000 ft-ot szülési segélyt fognak adni az első gyerek után Abból már tudnál venni egy használható állapotú 600 as endurót
azért hoztam el megnézegetni! nincs más dolgom hogy vissza tolom a szomszédba! Ezek azért olyan problémák amiknek nem hiszem hogy neki akarnék állni! akkor inkább ennyiért veszek egy kinai pitet!azzal is elbohóckodik asszonka
azért erőben az YZ nem ugyan az a kategória! azután ez az XL...hát...na mindegy...uj fejlemény...ismerőst ezzel a motorral nagyon csunyán átbaszták!...mondta a csávó hogy nem füstöl meg semmi csak a szelepeket kell belőni! Szelepeket belőttem függetlenül attól csörög meg fulladozik a motor amit nem tudok miért csinál...és igen nem füstöl egészen addig amig nem teszel bele olajat!aztán ha teszel bele olajat akkor már böcsülettel okádja a füstöt!
a dr250-re nem emlékszem, pedig mentem vele tesztkört
annyit tudok hogy ahol az xr4 felment 2.ban szinte alapjáraton ott a dr-t pörgetni kellett elég jól egyesben
bár ez a wr is pörgetős, de legalább nem eszik sokat
én ki tudok hozni 7literes fogyasztást is az xr4-ből, akár aszfalton is
A segítségedet szeretném kérni egy rendelés lebonyolításába