Önmagába szerintem nagy csodát nem csinálhat biztos nagyobb előgyújtást ad és tovább engedi forogni a motort.Valahol azt olvastam,hogy 1-3 lóerőt növel a gépen de szerintem kéne hozzá egy tuning karbi is meg egy nyitott dob.
De megvagyok egyre vadabb! Vez.lánc csere volt most szelephézaggal szopok.. leszedtem szelepfedelet minden fasza semmi baj nincs most nekiugrok a 4. állításnak hátha jó lesz Masteronnal telefonon tartjuk a kapcsolatot nagyon segítőkész!
nem ért az a motor fabatkát se..emlékszem mennyit kellet nyúzni Janszit hogy adja már le méh telepre most meg van neki egy mad max azóta meg le sem szarja a fórumosokat csak saral a géppel kint a töltésen naphosszat
Az teny hogy irrealisak a motorarak iden nyaron..pl ki az az allat aki megvesz egy 89-es DT 80LC2est 180.000ftert!Utcan nem hasznalhatod csak kAmu adasvetelivel,terepre meg nem valo mert gyenge!ahogy azt sem ertem hogy egy simsont hogy lehet 95.000ert hirdetni!az alkatresz arakkal meg az a baj minel oregebb egY vas annal nehezkesebben beszerezheto hozza barmi!persze ami tucat motor ahoz olcso majdnem minden..nekem az yzbe most a vizpumpaszimering a robogotuning.hutol 2400ft...ugyan innen anno az xl kihajtas szimering 7500ft volt
nekem XR-re 3 erdeklodo volt es eloszor 1300-ert raktam fel roktok irtak is hogy 1100 ert viszik...mondom joo de oszt nem jottek utana 1250 ert volt fent kerdezoskodtek utana de nem jottek vegul 1150 ert raktam fel es 950 ert akartak elvinni de mondtam 1000 es ez fix de irt a csavo hogy csak 1 honap mulva tud jonni addig tartsam meg mert kulfoldon dolgozik....mivel nagyon sokat irt ezert vegul levettem a netrol es 2 hete el is jott es el is vittek 1000-ert
előbb-utóbb mindenki rálel a helyes útra
amit az ember hónapokig árul az drága
pl múltkor felraktam haver co pisztolyát hirdetésbe fél órán belül megvolt a vevő
az még nem is olyan nagy árrés csak 5-6 ezret keresnek rajta darabonként
amikor anno a nokia 3210 megjelent akkor a komáromi gyár 5000ft-ért számlázta ki a szolgáltatóknak
azok meg olyan 70ezer felé indultak vele, majd egy jó darabig 50 volt
Szeva
Ritkán járok itt mostanában de akkor is minek :)
Az a matuzsálem mtx kemény 130ezerért ment el tehát nem egy szar kupac volt!
Lehet nem reális de el ment ennyiért és számomra ez a lényeg:)
Igazából az a baj,hogy itt nálunk a motorozás az a hobby kategóriának számít és azért drága minden ami motorozással kapcsolatos Pl:motoros gps,motor gumiabroncs stb.. Sajnos a kereskedők meg nagy haszonnal dolgoznak és abból szoktak adni a szervizes vagy törzsvásárlóknak némi kedvezményt Nekem is van a Bárdy-nál 42%-os kedvezményem
nem normális aki árulja
amit az ember hónapokig árul az drága
pl múltkor felraktam haver co pisztolyát hirdetésbe fél órán belül megvolt a vevő
itt meg locsolunk naponta 2x mert már a nyárfáink is hervadoznak
amikor anno a nokia 3210 megjelent akkor a komáromi gyár 5000ft-ért számlázta ki a szolgáltatóknak
azok meg olyan 70ezer felé indultak vele, majd egy jó darabig 50 volt
Duna vissza menyé
meló meló meló ja meg persze faternál meló meló meló kb ennyi
Ritkán járok itt mostanában de akkor is minek :)
Az a matuzsálem mtx kemény 130ezerért ment el tehát nem egy szar kupac volt!
Lehet nem reális de el ment ennyiért és számomra ez a lényeg:)