Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb

egyszer eljöhetnél izmozni, lehetne súlyt emelni bőven
"jarvis bekaphatja, simán letoltan ténérével a king of the hill egy szakaszát" Akkor ezzel arra próbálsz utalni,hogy vagy olyan jó endurós mint Jarvis csak neki jobb a motorja
ha valakit érdekel:
3nap 1450km
jarvis bekaphatja, simán letoltan ténérével a king of the hill egy szakaszát, bár lehet egy kicsivel lassabban
és csak egyszer borultam a szakadékba.....
de megvolt a fogarasi havas is
a transalpinától többre értékeltem utána a murvát
Elado Honda xl 600 rm! Uj wossner dugoval-gyuruvel frissen furt,uj szelepszarszimering,uj vez.lanc-feszito,uj markolat,es uj festes. Felujitas ota 20 km ment,es atugrott a vezerles,valoszinu h egy szivo szelep gorbult el. Az uj vez.lanc 0km-es. Meguntam a koltekezest,ezert adom el. A leirtakat számlával tudom bizonyítani. Nincs fére beszéd.. Kérésre kuldok kepet! I.Á.: 210.000ft
hali valakinek nem ismerős?
Szia!
igen van de léci a címemre írj mert ott gyorsabb
itt a cim:petya92@citromail.hu
megértésed köszönöm
üdv:Petya
Hello! Érdekelne a kuplung kosárnak a belseje,amibe a 4 db csavar megy.... mennyiért adnád?
Sziasztok!Van egy komplett karbim xl600 -as ho.Baráti áron oda adóm,írj és meg egyezünk!
A profil mintázatát. Nézz szét Mitas katalógusban.
Ott láthatod, melyik szám, milyen profilt takar.
A típusa és ha jól nézegettem, a C szériába a páros számozású az hátsó gumi. Amúgy laza talajra ajánlják.
Mit jelöl a C18-as szám?
Nekem a 120/80-18-as mitas c18-am 140mm széles volt szélső bütykön mérve. Neccesen fért el, de elfért.
Szevasztok! Meg tudná valaki mondani,hogy mitöl van méretbeli különbség két ugyanolyan számú gumi között, lecseréltem a hátsó gumit ami egy Mitas 110/100/18-as volt és feltetettem egy szintén 110/100/18-as Metzlert és nem fér be mert olyan széles,hogy eléri a villát milyen számokat kell még sasolni,hogy passzoljanak a dolgok és ne szopassam le mégegyszer így magam?!
Szerintem ezen sok minden látható bár Honda xl 250 es vezérmülánccseréjét láthatod,
vez lánc csere
ha azok akra dobok mar azer megeri
Köszönöm szépen
szerintem ra lehet faragni....en XL re CR sarvedot raktam
joo gep a tied es bomban nez ki.....nem lesz nehez eladni szerintem
igenyektol fugg ahogy irod....neked pl felesleges meg olyannak aki kilep a hazbol es egy fel orszag erdo meg foldut tarul ele ugy hogy zsaruknak semmi nyoma....en mar csak papirost veszek az tuti
helló!
mindenféle Honda xl600r bontott alkatrész eladó ha valakit érdekel az ír Tom hogy nem hirdető oldal de hátha kell itt is valakinek valami, egész motor lett szét szedve ,nem csak ezek van a képen több minden
érdeklődni ezen a címen lehet :petya92@citromail.hu
üdv
Nem cseréltem csak kérdeztem hogy hátha valaki levideózta hogy cseréli . Szerinted az xr 600 farokidomja jó az xl 600 lm hez is ? Elöre is köszönöm
a feszítő csak elöre tud mozdulni úgy feszití a láncot van már vagy 2 garnitúra feszítőm kétlem hogyezek ilyen gyorsan tönkre mennének ..elméletileg visszafelé kéne tartson nálam egyiket sem lehet visszaelé mozdítani... ( vez láncot is cseréltél?)
cserélted a vezérmü láncot?
Dominator Nx 650 váz is van.... ha érdekel vkit.... szintén olcsón!