Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy tudom, igen.Nekem úgy sem jó, majd élboltóljuk!
rugók jók bennük? ezekkel már lehetne valamit kezdeni
lehet de az nem menne fel az xl helyére sajna
Dr600-é elég széles volt szerezz olyat
Ez lenne az, nem görbe, csak rossz a fotó!
meg amugy is..az elmult 1 évben nem is motoroztunk együtt baszki..szerinted mikorra lesz abból akármi is?
majd meglátjuk.... Ha a DT-vel tudtam tartani az iramot veled ezzel sem lesz nehezebb! csak ezt kiszedni egy vizmosásból könyebb lesz mint a tied
átfolyós vízmelegítö nem kell cseribe?:) képet toljál majd akkor a lábtartórol
amennyit vacakoltam vele mire felkerült ez már csak motorral együtt mehet
Na majd ha jössz velünk nyelezheted
Az a kipu kell nekem :D:D
Van 1 pár lábtartóm, holnap rakok fel képet!
És meg széles is.
az élet az nehéz:) nem tudom milyen alkattal rendelkezel és milyen terveid vannak a motorral írd le úgy könnyebb segíteni ...
bár leginkább szélesebb lábtartó lenne célszerű mert ez a kis keskeny szar rögtön szétbassza a csizma talpát
itt is fürcsi voot jó állapotú xl lábtartó érdekelne vagy öltlet hogy hogyan lehetne felujítani
Idovel elol hatul csere plusz lanc csere de most egyenlore csak a hetsot cserelnem!azt se azert mert szar hanem mert igy annyira nem elvezheto!
1987-89 ig gyárilag 14-49 es áttétel volt azon a motoron.Ami 3,5-ös áttételnek felel meg,de ha elől nem akarsz lánckereket cserélni akkor én a helyedbe 53 fogast tennék mert még az van közel a gyárihoz mert 3,53 as áttétel.
Hali!

Ugyan ezt csinálta nekem is! vezlánc csere után most gyönyörű hangja van! még szelep hézagot kell majd állítanom és még szebb lesz.
Meg egy kérdés nekem is valaki nem tud szerezni xr4 karbiba szivató szelepet?
tegyél előre egy 12 fogast hogy jobb legyen a nyomaték
az nem gyenge szerintem eleg ra a 45 47 is
Hátul jelenleg 57fogas lánckerék van elöleg 15fogas...most számoltam meg!
mejd megszámolom a fogakat hogy mennyi van rajta! sokkkal sokkal kisebbet nem akarok rá de azért ez..
Nekem elég kicsit áttétel volt hátul mert akitől vettem azt mondta jobb vele így endurózni hát azzal endurózni nem lehetett mert olyan gyenge volt alacsony fordulaton tőle,állandóan befulladt viszont 5.be ment vagy 120 at
szedd ki minden harmadik fogat
Sajnos a lanckerek miatt porog ha kell ha nem!ezzel a lanckerekkel nem egy tulzottan gazdasagosan uzemeltetheto moci...