Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! Amúgy melyik lenne jobb bele 10w vagy 15w? TT-t 15w- vel használtam.
A hengertalpnál kizárt Több mint valószínű,hogy vízpumpa szimering nekem is ki kellett cserélnem.Viszont nézd meg ott a csapágyat is meg a tengelyt is mert az is megtud szívatni.Én csapágyat is és szimeringet is cseréltem mert kotyogott.
Friss olaj van egyébként benne!Pontositok...volt..ez kuka az biztos! máshol nem kerülhet bele viz csak a vizpumpa szimeringnél? Hengertalp? Szétszedve sosem láttam még vizhütéses blokkot
A blokk tetejen van a kivezetes!Valoszinuleg a melegedes hotagulas miatt!A szimeringet megnezem mert feher es piros szine van a trutyinak mint a fagyallonak!Az lesz a bibi!
ja és ininek igaza van ha szürkeszínű olajos anyag az olaj-víz keveréke
A 2t-nél is nekem is volt ilyen kartercső.Gondolom azért mert az olaj is melegszik és ott is vannak gázok és kell egy szuszgó Szerintem cseréld le az olajat azzal nem árthatsz de a fehér trutyi vízre utal ami pedig a vízpumpa szimering cseréjére mert ott be tud folyni a víz.Úgyhogy én azt mondom nézd meg a vízpumpa szimeringet és cseréld ki szerintem és utána mehet a friss olaj
üdv!
a 2T-nél nincsen kartergáz mert zárt a motortér mivel a forgattyusházban a főtengelynél elősűrít így nincs kivezetés a szabadba. hol van a cső pontosan?
2t-nél is van kartergáz?

ilyen trutyis francot a víz szokott csinálni ha keveredik az olajjal
Udv emberek! Kerdesem lenne olyanokhoz akiknek volt 2t crossuk ...a blokkon felul van egy cső!Gondolom kartergaz kivezeto lehet!De nem biztos!Na most azon nekem ilyen feher trutyi tavozjk a blokkbol ami nyilvan nem normalis ...kerdesem az lenne hogy mi okozza ezt?a motor egy rugasra indul hiba nelkul
3 liter 5100es nekem is kallódik a garázsban, bár az egyiket felbontottam bicikliláncot kenni
ha meg lesz fúratva az xr4 az megy bele elsőnek mert 10w-s
Jó lesz az bele.
jó ez a motul, a legjobb szagú olaj (bár az opel váltóolaj jobb illatú) amim volt
más pozitív tulajdonságot nem tudok felhozni a többihez képest
nekem az 1000ft-os elf olaj is tudja azt amit ez a motul
ha keveset használod ettől jobb nincs is
bár én már öreg vagyok, jobb szeretem ha rendben van minden
Hali!
Masteron ezt az olajat gondoltam a gépbe még akciós is!
http://motul.olajcentrum.hu/mo...
már nézem őket, keresem a jövendőbeli enduromat. papir nélkülit.
--kabbbee
endúró nélkül nem élet az élet
Sziasztok. Gondoltam szólok, élek még jó éjt.
Édes fiam mondtam már ezerszer: "leszálsz és tolod!"
Nézzetek ki a kertvárosi vásárra júli végén!
Hali!
Érdeklődnék,hogy nem-e tudnál abba segítteni,hogy egy próba erejéig elcserélnénk 1 napra a cdi-nket mert leakarom tesztelni azt,hogy valóban az miatt szarakodik az alapjáratom.Mert le fel ugrál az alapjárat és állandóan leáll És addig nem szeretnék újat venni amíg 100% biztos nem vagyok benne.
Hát ha logközelebb sem gázolsz el a zebrán Bármi lehet
zsir ha valami kell még csak szólj...megoldjuk okosba
Mutattam neki, örült az új tartálynak! Jolvan!
jolvan csak az asszonykád be ne sokaljon a boltolástol:P