Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sík helyen nagyon tuti lehet ez a bitang nagy lánckerék
100méter és már 23.-ban vagy
kb 80 a vége jelenleg! abban biztos vagyok hogy az életben nem kopna el na de azért na..máshol ekkora kerékkel fát vágnak!
Jól néz ki csak az a hátsó lánckerék az cefet Mennyit megy így végre 70-80 at?
Nos hát ez lett! ma mentem vele durván 3 órát és igen igen megtetszett hogy bár bitang ahogy megy nagyon könnyen rángatható mindenfelé! nem okoz problémát semmilyen meredek emelkedő! alacsony tartományban is kellöképpen erős az én sulyomhoz hogy ki tudjon pörögni! hátránya az a baszott nagy hátsó lánckerék..
pluszba kaptam hozzá komplett jobbos balos blokk felet benne csapágyakkal fötengellyel plusz henger dugó hengerfej,gyujtás kompletten,váltó belső,léptető villa,fogaskerekek az összes csavar kuplung kosár+ lamellák ,kuplung rugók! 2 plusz hengerfej
amúgyis az xt pumpálható első lábait nagyon kár lecserélni
én beletettem 15w olajat, aszfaltos-soft terepen van benne 2 bar nagyon faszán kompenzálja a fáradt rugókat
kb 40 pénz lenne bele egy garnitúra mittudoménmilyen spéci rugó
Nem kell,hogy keresd a tipusát mert ez egy WP 40 es a Ktm-ekbe szokták rakni régen.Szerintem puha lesz ehhez a motorhoz mert ezeket a telókat ilyen 90 kg os crossokhoz gyártották és a régi 620 as lc4 esekhez ha ez egy lc4 esből való akkor szerencséd van.Nekem is ilyen van benn és én is puhának találom a domi súlyához,úgyhogy télen valamit variálnom is kell rajta.
nem az a baj
amelyiknek én kellenék az nekem nem kell (ilyen 35+éves nekem is van)
20 év körüli állomány meg nem olcsó
ez van
mondjuk azért meg nem vállalok másodállást hogy több legyen
Lehet de havernak a CR-hez adták pluszba,hogy ez volt benne előtte vagy ezt akarták bele nem tudom de nem rossz.
Valahogy nem tudom megnézni a típusát?Becsúszó 4cm körül van (nincs otthon tolómérő) külső 5-5,2cm.
Így képről milyen lett szerinted ?
Nincs pénz nincs pina? Nem ad az asszony?
nem kell kiadós, utálok izzadni
amióta szarul keresek(állítólag) azóta szinte úgy élek mint a papok
Éhes disznó makkal álmodik Szerintem gyűjtést szervezek neked Ini itt a fórumon egy jó kiadós kurvázásra
Kezdetnek hemperegni...... Veretni egyet a hegynek....... Frissen várna vissza...... és az egészet elölről...... hehehe
ilyen helyen lehetne jót csapatni
ez a jó az endúrózásban hogy reggeltől-estig elvan az ember egy tank benzinnel
ennyit már a cigánysoron elkérnek egy pipáért
Nekünk mindig van csak a keret engedje!
nekem lassan 2 hónapja be sem volt indítva
egyszerűen nincs hová menni
Múltkor a Mecsekben álló motorral gurultam mindenhol lefele úgy hűtöttem a motort! ne járjon feleselgessen alapjáraton pl
Használni kell az jót tesz neki!
Ki is megyünk mászókázni Devilkével
ezeknek a motoroknak semmi sem tesz jót...
nekem is mindig mondogatják hogy nem tesz jót neki ha álló motorral sokat gurulok meg a lejtőn indítgatom be a motort
Ez a húzogatás nem tesz jót neki! Nagyobb kompresszió van még benne a vezérmű lánc meg lazább akkor ha átugrik tud szép dolgokat művelni!
A dekompresszor arra is jó hogy elzárod a csapot behúzod a kart és rúgsz párat a motorra! Így ha megszívta magát, eldőlsz ki tudod levegőztetni a felesleges benzint.......
Na végül arra jutottunk, hogy kocsival behúztuk, így beindult
Nagyon bevolt zabálva, szerintem a karbin valami szarul van belőve mert hidegen mindig lezabáltatom, melegen semmi gond nincs vele. Amit leírtál meg majd hidegen kipróbálom :)
Ilyen gyertyát vegyél bele!

Ha normális gyertya van benne akkor holdpontra fordítod a motort, lábad rajta tartod a berúgókaron, behúzod a dekompresszort ( ha kézi) érzed hogy elengedi a dekompresszor szelep a nyomást és a berúgókar meg mozdul lefele. kart elengeded, berúgókart felengeded és már lehet is rárúgni! Ha erőteljesen sikerül és motor is jól van beállítva akkor indulnia kell! Az én 500asommal úgy szórakoztam hogy kézzel indítottam be!
A tekercsnek jeladónak semmi problémája nem lehet mert minden fix és az olaj hűti! Akkor lehet gáz ha a lakk réteg lepattog a tekercselők és megég a tekercs!
Vegyél egy gyertyát nem nagy pénz és jelezz mire jutottál!
Remélem tudtam segíteni!
Igen, van rajta dekompresszor. Az létezik hogy ez csak nyomás alatt ad szikrát? Lehet hogy kellenifog az a telefonszám :D
Hétvégi vásárlás megvolt: Első XR sárvédő, Yamaha fejidom és végre egy gyári légszűrő ház ami ép!
en inkább felújittatnám, akkor biztos hogy jó! kb16 eft, itt www.ohlins.hu

és feszessebbre is állittatam, olajat meg néha, úgy 5 évente illene cseréltetni benne...
Üdv!Tud valaki szerelési útmutatót 86-os xl 600rmg-hez?Előre is kösz!