lassan így is kell generálozni.....
de addig hajtom amíg indul
utána meg belenyúlok a zsebbe jó mélyen
tervben volt egy 525 vétel, de nagyon úgy néz ki nem lesz belőle semmi, nincs pénze a népnek.......
Addig örülj amíg nem kell vele foglalkoznod,mert ha beszarik és miatta átugrik a vezérlésed akkor elkezdheted a felújítást Amúgy az xr 4 en ott van oldalt a hengeren.
20 ból megállna a feszítő csak most nem tudom azt kell-e cserélni végül is a rúgón kívül mi mehet rajta tönkre? Nem láttam még belűről és a műlködési elvét se láttam még.
A vezláncod zöröghet Ellenőrizd le satuba a feszítődet,ha nem enged vissza fele akkor jó még de ha ki akarod cserélni újra akkor az kb 25.000 ft a feszíttő,rugóval és tengellyel eggyütt.A rugó csak kb 1500ft
üdv!
Lenne egy olyan gondom hogy alapjáraton hidegen nagyon fémes kopogó hangod ad ki a blokk mire lehet gyanakodni? láncot majd most akarok benne cserélni, láncfeszítőt is érdemes vagy elég a rugóját kicserélni?
nem csak a lánckerék miatt megy ugy ahogy megy! De az mindenképpen csere lesz mert igy nem adagolható a gáz ahogy szeretném!
Hogy meddig lesz meg? Idén biztosan! Télen kipofozom tavasszal amikor felmegy a motorok ára akkor piacra dobom meglátjuk mit ajánlanak érte!
vannak még apróságok! pl a tank beöntönyilása letört most epoxi fogja a helyére de akitöl most megvettem már vett rá ujat ahogy oldal idomokat is! azt is adja mellé
de addig hajtom amíg indul
utána meg belenyúlok a zsebbe jó mélyen
tervben volt egy 525 vétel, de nagyon úgy néz ki nem lesz belőle semmi, nincs pénze a népnek.......
nem csoda hogy mindig ilyen fáradt vagyok
A gép hibátlan,viszont én megyek külföldre melózni(99%)!
ne porosodjon a garázsban,ez a motor az erdőben érzi jól magát!
annyit kínlódtok vele hogy megnézem már én is merre van
mi az eladás oka?
Xr 400 r eladó!
Bővebben telefonon:70 392 6846
Lenne egy olyan gondom hogy alapjáraton hidegen nagyon fémes kopogó hangod ad ki a blokk mire lehet gyanakodni? láncot majd most akarok benne cserélni, láncfeszítőt is érdemes vagy elég a rugóját kicserélni?
avval megszűnik az indítási nehézség?
Hogy meddig lesz meg? Idén biztosan! Télen kipofozom tavasszal amikor felmegy a motorok ára akkor piacra dobom meglátjuk mit ajánlanak érte!