Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem hiszem hogy érdemes már hegesztgetni..volt hogy a lábtartóm tört így le hegesztésnél róla szóval nem az elsö.. és már csak a lábtartó miatt is benne van az emberben a félsz nem hogy a váz miatt ...
helló!
mindenféle Honda xl600r bontott alkatrész eladó ha valakit érdekel az ír Tom hogy nem hirdető oldal de hátha kell itt is valakinek valami, egész motor lett szét szedve ,nem csak ezek van a képen több minden
érdeklődni ezen a címen lehet :petya92@citromail.hu
üdv
Simán hegeszthető ,vágd ki a törött résznél,esztergáltass bele egy acél dugót,gyököld be,hegeszd meg (co val),utána kivülröl hosszában félbevágott csövel(aminek az átmziérője egyezik a vázéval),azt is ráhegeszted,leköszörűlöd,lefested,és jobb mint a gyári
nem egyet csináltunk már és mind működik!
címem nincs de felmész pár nagyvasas klub honlapjára akkor ott szokott lenni egy csomó cím
ha lenne csepeli a védgát utcai cím az már jó pár éve nincs meg
de genya.....vagy
Inkább vegyél egy dominator vázat az nem ilyen gyenge szar vagy tekerd körbe szigetelőszalaggal aztán jó lesz
azert örülök hogy nem a picsám alatt szaladt szét a váz..
forgalmam sincs nem ugrattam nem is estem el persze terepeztem 60-80 tempó haza felé már éreztem hogy nagyon rázza a blokk a vázat...
van ilyen bontó cimed is?
hát ez meg hogyan?
szerintem bontóban közel vas árban megkapod, nemigen szokott a nép vázakat venni
szóval ha valakinek porosodik egy xr váz a padláson vevő lennék rá....
aztán haza érve ... már menet közben éreztem hogy valami nem jo
mai motorozás :)
Volt itt egy srác, aki azt hiszem a 900RR kuplungját alakította át házilag hidraulikusra Persze rigtigh nem találom most a galériát, de tuti volt ilyen.
azért egy patakmederben milyen jó lenne
Még a végén veszel egy nagyrobogót,ott nincs is kuplung
annyira elgyengültél ,hogy nem tudod behúzni a kuplungkart
na ne!
ha már kuplung
nagy kár hogy nincs ilyen az xr4-hez
csak a 650eshez láttam eddig
egyből könnyebb lenne a kuplung
nekem az utolso 2 mm en enged el a kuplung addig semmi lofaszt sem kell ott könnyíteni ..... nem tudom ezek inkább
smre való cucok
Sziasztok ! Dominatorhoz keresnék első villákat, XR-XL is megfelelne, ha jó bele.
Ez sima bovdenes,egy áttétellel működik(az erőkar hossza adja az áttételt),anno sokat szereltünk streetfighter motorokra,könnyebb vele a kupplung meg finomabban is lehet adagolni.
nem hinném,hogy kéne egy endúróra(legalábbis nekem nem hiányzik pedig bovdenes a kupplungom!)
volt némi változás az elmúlt huszonpár évben, sajna rossz irányban
a határban is úgy jönnek elő a romos tanyákból mint a csótányok a hűtő alól
de a fékből van kettő is, meg az nem pár ezres áru, a felújítószett több mint ezek a noname kuplungok
egy magura kuplungban jobban megbíznék, arra meg a pénzt sajnálnám
én mindig mosogatom a bowdent aztán könnyű huzigálni, alig nehezebb a szimóénál
Kiskőrös egy nagy szar, sok a büdös tetves rohadt cigány. Semmi nincs itt lassan.
szerintem azért ezek nem adják olyan könnyen magukat hiszen majdnem ugyanaz a szisztéma mint a fék és az sem bovdenes