Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halii!

Ma meg volt a vezérmű lánc csere hát egy két évet tuti öregedtem.. de sikerült sokat szoptunk a berugó mechanikával meg először nem volt légkulcsunk de végül minden meg lett igen fincsi hangja van meg talán jobban is lép de ez lehet csak beképzelés a régi lánc majdnem egy szemmel hosszabb volt...
Az se rossz de a körtolattyú nem olyan jó a síktolattyútól lesz olyan hirtelen a motor.A dellortókra sok panasz szokott lenni mocskos szarul indult velük a motor ha már kicsit kopottab volt
nekem már xr van elöl:)
82es cagivámon olyan gyorsítós dellorto volt hogy elspriccelt 2 méterre is
a köpködő kobra kutyafasza volt ahhoz a karbihoz képest
A dr karbija se rossz karbi mert 38 mm es síktolattyús és gyorsíttó pumpás mikor 1985 be legyártották az olyan volt mint most az injektor de a mikuni tm azért pár szempontból jobb pl:42 mm es,állítható a gyorsíttó pumpa
Hát még nem tudom én a dr600 karbijával is megvoltam elégedve de gondolkodom azon amit Tiger-XR6 árult.De ez még a jővő titka
tekeregtünk egy 40 km-et ma
köszi már válaszoltam is.
Csodát ne várj szerintem Megy ameddig megy szard le
Ment a mail, meg képeket is csináltam hozzá!
Ti mit szóltok a nem eredeti, hanem a legyártott gyűrűkre?
Nekem most jött meg, 6000Ft volt postával együtt a gyűrűszett (97.5-ös gyűrűk)
vitboy
Nem kaptam meg az e-mailt, de írtam neked, és ha arra válaszolsz lehet majd úgy...
Csak egy jó tanács ahhoz a teleszkóphoz Mivel az egy 90kg os cross motorhoz gyártották elvileg ezért a belsejét is át kell majd variáltatnod,rugó csere,szelepeltetés mert különben nem lesz tökéletes.Nekem is át kell variálnom a belét mert szárazon nem venni észre de sárba nagyon szarul viselkedik.
A van értelme, a telokra gondoltam.Az xl első telo nem jó terepre.
masteron fasza tárcsákat rakott elöre olyasmi jó lenne enyém már ugyis kuka ha már alakítani kell majdnem mindegy....
igen még megvan a Ktm télen ráér az esztergályos bele igazítani...szárakat meg felujitom kell uj tárcsa is .. valoszínüleg hosszabb lánc megy majd hátra és akkor be tudnám rakni az alu lengöt hátra.. Hogy van e értelme?:) nincs de nincs pénzem másik motorra igy marad az ujítgatás amiböl lehet
Van értelme! Ktm telo lesz elől?
az nem is kell majd megoldom ....ugyis csak jövöre tervezek kisebb futomü átalkítást :) elöl hátul
Viszem azt is! Egyben az egészet, de a lengővilla tengelyt nem, mer az műhelyben van.
én meg sem szólalok lovéval..
nekem júliusban lesz egy 3 napos magyon soft erdély meg egy rendesebb 3 napos augusztusban, de ez is yamahás
ősszel tervben van egy többnapos keményebb hondás kirándulás de ez még függőben van
aztán kb ennyi az év. így is több mint 100 pénz lesz a költés
itt is ugyanez van ..csak most túrára sem futja
a kutyacsont is megvan hozzá? meglátom mennyi lé marad majd egyezkedünk...
igazándiból nincs is hová mennem
egyedül nincs kedvem menni sehová, nagyobb túrára meg senki sem akar jönni
volt egy domié de eladtam...