Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mit kínlódtok evvel az 1vs2 karbival?
nem mondom hogy a világ legjobb ötlete a 2 karbi, de működik vele
Telefonszám?
Nekem van 1.
A fix.
Milyen karbit akarsz majd tenni az xt re ha megoldottad 1 karbisra?
Melyik, a mozgó, vagy a fix?
Sziasztok!
valakinek nincs véletlenül egy XL600R vez. lánc VEZETŐJE?
Oké!
Írom!
devil09183@gmail.com és devil091@citromail.hu küld el légyszí mind2-re és megkell kapnom köszi
Nincs g-mailos címed? A citromail hajlamos eltüntetni a dolgokat!
igen szerintem én voltam lehet mert néha buzizik a citromail.
Üdv!
Te kerestél priviben?
Irtam is, de akkor valahol elakadhatott!
Eltudnád mondani légy szíves,hogy csináltad meg egy karbisra az XL-t?Mert én is szeretném az XT-t.Egyszer már talán e-mailben is kérdeztem de nem kaptam választ.köszi előre is
Azóta meglett! Köszi!
Irj rá a Devike 88-ra lapozz vissza egyet és megtalálod.Ő többet tud mondani mert neki olyan van.
Az én kérdésemre nem tudtok választ véletlenül?
Sziasztok!
hol van xr350?
Megnézném!
Az yz szomszedome!100ert vette annyi volt vele hogy folyatta a vizet...csereltunk egy hengerfej pakolast es hibatlan! Bitang eros elso rugasra indul nem fustol rendben van a futomuve is fekei is!100ba odaadna nekem a hozza kapott alkatreszekkel egyutt!igazabol bukni akkor se bukok rajta ha jovo tavaszra ki flancolom es idenybe eladom
Ha ott van egy jó állapotú yz akkor tartsd meg az idén és motorozz azzal.Nincs értelme bele ugrani valami szar vételbe,hogy utána szopj vele.Én azt javaslom ősszel vagy télen vegyél valamit kis pénzért és csinálgasd meg magadnak.
amúgy a javaslatom az lenne számodra hogy csinálj egy motor jogsit, aztán jöhet egy rendszámos endúró, nem baj ha nehéz meg öreg
utána lecsavarsz egy erdélyi többnapos túrát és meglátod hogy kell-e neked az a 600as
de mindezt még az utódlás előtt mert után a egy darabig nem lesz zseton ilyesmire
Egyebkent mondassz valamit...
akkor az a gond hogy fingod nincs mit szeretnél......
ennek tükrében nézve tökmindegy mit veszel, úgy is eladod
majd ha megnyugszik a véred akkor jöhet a 600as addig meg majd lesz még 100 másik
Masteron az a baj hogy szezonban jon ram mindig a hulyeseg hogy eladom es veszek masikat Ilyenkor viszont mindennek fent van az ara sajnos!Ami most meg van a garazsomban az egy 89es yz 250 patika allapotban minden ertelemben!plusz hozza egy komplett blokk darabokban dugostol gyujtasostol hengerestol...de azert hajlok a 4t fele jobban!500ast is vennek de nincs hozza semmi!lenne egy xr350r is de dugot kell bele varazsolni...szoval nem duskalok a valasztekban
Sziasztok. .. Valaki írja már le nekem légyszi, hogy mi a különbség az xl 600 R, L, LM közt. .. szeretnék venni egyet, de azt látom, hogy az egyik 140, a másik 180 kg... érdekelne, hogy melyek a lényeges különbségek. . Ha valakinek van rendszámos, az érdekelne, vagy ha esetleg tud valaki valahol. .