Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

XL 600 LM sincs kihajtás ,és mégis van ford. mérő
Elektronyikus
nem lehet mert nincs kihajtas XR-en
Hali!
Nem tudja valaki hogy az xl 600 fordszám mérős műszerfalat rá lehet-e berhelni xr 600ra úgy hogy a fordszám mérő is működjön?
én lehet a majomtól származom, mert nagyon kedvelem a fákat
bár a nagy csapatás az első kormányletétel után általában megszelídül
Múltkor milyen szépen megbeszéltük megyünk egy laza karikát
Nekünk nem az a lényeg hogy fa legyen a kanyarba
Ki kezdi el elöbb idegesíteni a másikat
Fát ültetni minden kanyarba!
Martin's Cross Camp-nél van rá lehetőség!. Cross és enduró egyaránt.
kb erre gondoltam
azt már kitapasztaltam hogy ha kanyarban fékezek és nem a gázt húzom akkor sűrűn beszopás van
mondjuk én általában félek húzni.....
egyedül erdőben, emelkedőn megyek mint a bolond, úgy tűnik a fáktól bátor leszek
akiben még nincs sok beidegződött rossz dolog annak érdemes lenne elmenni terepes oktatásra
Megpróbáljuk legközelebb akkor így is
Szerintem az Ini arra gondolt,hogy gázadással csúsztatni kellet volna a motor hátulját kanyarokba.Mert talán egy kicsit mereven vettétek a kanyarokat,de ezt nem kioktatásnak szánom mert én is csak ilyen fotel endurós vagyok
Nem illeti meg hogy megemlítsem! A kínai robogóm 1000szer jobban teljesít mint az a fostelep :D
Azt hogy kell? Meg hol találok valami ilyesmit technikákat helyes testtartás stb..?
Nem kell hiper szuper szerelőnek lenni, hogy megállapíts valamit, hogy kókány szar.
Persze mer az csak rúg :D
Akkor még az a szerencse,hogy vannak ilyen mindent tudó ,20 éves szupersztárszerelllők mint te vagy ,öcsi!
Jó kis móka, Gratula! Szépen nyomtátok, kár hogy a kamera sokszor nem adja vissza a valós helyzeteket, emelkedő, lejtő, élményeket!
Jó kis videó de nem nagyon látszik az xr650r-nek a teljesítmény fölénye az xl 600 al szemben
Tetszik
Ott az irtáson azért nehezítettem volna egy másik nyommal
túl keveset kormányoztok a hátsókerékkel
nem mintha nekem jobban menne, csak beleugatok
Persze a statiszta simsonokat meg sem említed.