Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jo reggelt !

Tervezek mégegyet erre a nyárra ! ;-)
Hát izé. Elég régóta hirdetik (lehet meg sincs már), de ha megvan, annak oka is lehet. A sárvédő igen fekete, lehet hogy olaj, lehet csak korom. Amúgy fék legyen jó, ne füstöljön, pörgessed meg rendesen terhelve is, aztán a kísérő figyelje a kipufogót. Teleszkópok működjenek, hátsó állításra reagáljon. Motornak zaja ne legyen, induljon könnyen. Fékbetétek, kormánycsapágy, kuplung legyen jó. Himba ne legyen szétkopva, szilentek legyenek jók. Ha valamit kihagytam azt is nézd meg!
http://www.kepesmotor.hu/honda...

erről a gépről tud valaki valamit?

mire érdemes odafigyelni egy xr 600-as vásárlásnál?
Ennyire betegnek nézel? Tudod Ini egy úriember fejébe meg se fordul ilyen perverz dolog de én rohadt messze vagyok attól,hogy úriember legyek
még az is lehet
gondolom olyasmi történetet vártak amiben minimum egyszer szerepel a seggből-szájba kifejezés
nem az elvárt sztori, ez van
Nekem is.. sosem tudtak belém kötni!
Csak sokszor van kekeckedő. Volt egy, aki mikor még az 50esem volt keresztbe fordult előttem az úton (pedig mikor jelzett már álltam is le) kiugrott és üvöltött hogy vegyem le a sisakot azonnal... gondoltam magamban "nyugi már még üresbe se raktam a motort" És elkezdett faggatni hogy bejelentést kaptak hogy egy kék cross motoros elesett és valami kárt okozott.. mondom ÉS?! enyém sárga és enduro és 2 hete nem estem el vele főleg nem a városban De hogy én biztos ismerem.. amúgy az egész városban a mai napig nem ismerek kék cross motorost
Utána még a 4 sávoson délután leszorítottak hogy "de biztos nem láttam?!" pfff És ismét átnézték az összes papírom, nem-e elhagytam valamit pár óra alatt
Na erre aztán nem gondoltam
amúgy én eddig csak normális rendőrrel találkoztam
legutóbb csütörtök éjjel
még a szondát sem kellett megfújni, olyan becsületes képpel mondtam hogy nem ittam
bár nekem mindig minden rendben van a gépekkel
Tisztelet a kivételnek mindig
keksz fiatalosan
olyan kemény, mint az áztatott keksz
Hát.. régebben pilótának készültem (csak rossz a szemem így ez bukta, a vitorlázónál megakadtam) aztán koliba mindig vittem pilóta kekszet és az lett a "védjegyem".. ha valaki más is pilóta kekszet evett akkor mondogatták hogy "megesznek" engem meg hasonló csacskaságok Aztán a pilótaság a múlté, de a kex rám ragadt Bár ahogy néztem az oldalon többek is vannak kex néven
nem mind buziskodó
van ott egy kisfőnök ismerős
mondjuk olyan 10 évente haverkodunk
Feltennék neked egy indiszkrét kérdést Miért vagy te motoros kex?Mit jelent a kex
Egerben egy ganaj szerviz furfangos szerelői is ezzel a módszerrel használnak 2 gixert évek óta.. már pedig ha az egri buziskodó rendőrök nem zsanettolták meg őket akkor csak lehet valami a dologban.
Én nem tudom mikor nézik mert én nem szoktam megvárni,hogy erre sor kerülhessen
de nem buksz le
az aszfaltos/messziremenős a legális a ganajtúrós a majdnem
meg aztán mikor nézik a vázszámot.....
Én értem csak azt ugye tudod ha azzal lebuksz az már bűncselekménynek számítt és nem szabálysértésnek
kezded érteni
És mindig átrakni a rendszámot mikor melyiket akarod használni?
erre nem tudok mit mondani
nekem egy is sok néha, pl ha ilyen 70 ezres telefonok kellenek neki
2 motor 1 papír
és így minden igény kielégítve ócóóóóéééééé
Ha csak ez kell fel hívom neked a rendörséget és rádküldöm Mennek a T.E.K -esek is
ha telo közelben vagy hivj fel mert annyim sincsen hogy magamra hivjam a rendörséget