a dolog a www.motorozz.hu oldalon, a Nagyendurók topicban szerveződik, nagyrészt olyanok jönnek akik az ottani túrákon részt vesznek !
Márpedig ezek terep túrák ! ;-)
Amúgy korrektül kiirom, hogy csak bütykösgumival, csak védőfelszerelésben és, hogy kezdőknek nem ajánlom !
A tempo nem nagy, sőt inkább lassú, technikás. Amúgy lesz szűk erdei ösvény, vizmosás, sirató, patak,sár, sziklás szakasz is, összekötve földutakkal és 4 pihenővel. Lakott területtől nem távolodunk nagyon el, ha vki elfárad kiválhat.
Ha én elmegyek a 240kg-os mozdonnyal nem lehet nehéz... ;-)
Amúgy mindig én megyek elöl, sosem küldök előre senkit az ismeretlenbe !
Aki szól, hogy vmi sok neki segitünk vagy kikerülheti az adott helyet.
Amúgy utólag mindenki boldog volt, hogy sikerült...
Ha nem lesz eső akkor lesz, 29. 21:30 Budatétény !
Lehet, hogy már akkor is szerelt, de nem fejlődött sehova. Egy hulladékot adott el. Motorozható, de 1000 sebből vérzik. Amúgy meg a vevő baja, hogy megvette, de akkor is egy sz*r.
Azért a protein port meglehet próbálni azoknak nincs olyan émelyíttő ízük én egy tejsavó fehérje port javasolnék csak kérdés milyen ízeket szeret az öreg Én ezt szoktam használni ha komolyabban edzésbe vagyok ez egy minőségi fehérje neves gyártótól de elsőre meg lehet próbálni valami olcsóbbat is
Neki a Nutridrink-et vagy az Isosource-öt tudnám javasolni mert ezek töményen tartalmazzák a fehérjét a szénhidrátot és a vitaminokat,ásványi anyagokat de szerintem ezt neki ingyen fel is irják ha rákos Amúgy én is szoktam ezeket inni Nutridrinkem még van is itthon pár dobozzal és csak dicsérni tudom
egy 60+évesnek kellene nem tud igazán enni, sugarazzák a torkát
írtak fel neki valami cukros löttyöt de azt nem tudja meginni(elég szar ízű)
szóval valami mással kellene próbálkozni
A testsúly szinten tartására jó a protein por de edzés nélkül hízni nagyon nem fog tőle.Viszont ha hízni is akar edzés nélkül akkor használjon tömeg növelőt vagy étkezés helyettesítőt (MRP)mert az nagy mennyiségü szénhidrátot és tartalmaz de nem izomba fog hízni hanem zsírba.Viszont ha edzene akkor önmagába a fehérje portól is vastagodna mert az izom építtő eleme a fehérje vagyis az aminósavak Amúgy protein poroknak is van több ágazata lassú közepes és gyors felszívódású és más a biológiai értékük is ezért nem mindegy,hogy milyen fehérjét mikor és mihez használjuk de ha erről többet szeretnétek tudni akkor jelezd és kivesézem neked
mi is ez
asszem www.ronakft.hu
Márpedig ezek terep túrák ! ;-)
Amúgy korrektül kiirom, hogy csak bütykösgumival, csak védőfelszerelésben és, hogy kezdőknek nem ajánlom !
A tempo nem nagy, sőt inkább lassú, technikás. Amúgy lesz szűk erdei ösvény, vizmosás, sirató, patak,sár, sziklás szakasz is, összekötve földutakkal és 4 pihenővel. Lakott területtől nem távolodunk nagyon el, ha vki elfárad kiválhat.
Ha én elmegyek a 240kg-os mozdonnyal nem lehet nehéz... ;-)
Csak 2 ilyen volt... ;-)
Amúgy mindig én megyek elöl, sosem küldök előre senkit az ismeretlenbe !
Aki szól, hogy vmi sok neki segitünk vagy kikerülheti az adott helyet.
Amúgy utólag mindenki boldog volt, hogy sikerült...
Ha nem lesz eső akkor lesz, 29. 21:30 Budatétény !
Dominatorhoz keresek 22mm-es kormanyt es egy valtokart.
Bp. kornyeken.
Volt egy pici csuszkalas. :))
Koszi
Biga 107
szóval akkor a többi se érne többet tőle.
köszi az infót
írtak fel neki valami cukros löttyöt de azt nem tudja meginni(elég szar ízű)
szóval valami mással kellene próbálkozni