Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

21:30 Budatétény Dózsa út.
O nem olyan bandzsa fajta
Nekünk bichon bolognese van a lakásban az is elég kicsi, egy felnőtt macska elveri anyamacskától gyűjti is a pofonokat
szeme a helyén van? van amelyik kiköhögi
Van mopszunk is csak nem torzskonyves csak apja annya
csivavát kell tenyészteni az elfér egy teszkós szatyorba is
Szerintem is joo de igy is buktam rajta kb 150 et....nekem van kocsim csak kombi kell a kutya miatt
ELfogyott vagy leszakadt?
nekem a bendix meg nem akar elfogyni
legalább egy éve megvan az új tárcsa meg a betét de még mindig tart a régi
Ap Racing hátsó fékbetétem kibírt 5 mocizást 7700ért.....
Egyébként 1000euróért jó áron vitték el szerintem,XR650 pedig nekem is az álmom de az sajnos nincs a környéken,hogy kipróbálhassam de kíváncsi lennék rá.
Remélem így is lesz ahogy tervezed,EXC525 volt egy ismerősnek kemény gépezet.Én most csinálom a jogsit autóra még 18óra vezetés aztán majd meglátjuk a vizsgán de ha sikerül akkor nekem is kocsi de így nekem is kicsit háttérbe szorul a motorozás
ez meg lemaradt most nem lesz helyette semmi....vagyis auto lesz mert valtozott a helyzet a masik hobbim miatt amit lathatsz a kepeim kozt ha majd veszek akkor KTM EXC525/450 vagy XR650R lesz es csak papiros de ez csak leghamarabb jovore
koszi...1000 euroert kelt el es meg adtam hozza a megmaradt olajat egy hasznalt hatso gumit sebessegmerot fek olajat alapjarati fuvokakat
Örülök,hogy sikerült eladni Mennyiért vitték el ha szabad kérdeznem?És mi lesz helyette?
nalunk vannak direkt erre etelkiegeszitok de nemtudom mi a neve....orvos irja fel ha jool tudom....nyugodjon oregapam is azt itta....amugy meg a gainerek tomegnovelok en azt szedtem regen es hiztam is tole
masteron!

testsúly fenntartásra érdemes lenne proteint enni?
van egy ismerős aki beteg aztán nemigen tud enni, aztán olyan mint egy hurkapálcika
szóval ezeket a poros turmixokat erre is lehetne használni?
na elvittek a gepet
Én nem akarok leszólni senkit, de gondolom mennek olyan emberek is akik totál aszfalton motoroznak egész évben.... annak jó hogy para egy igazi feljáró az erdőben....
a kt nem is olyan
volt aki azt mondta utólag hogy nagy szerencse hogy sötét volt mert nappal nem mert volna végigmenni az útvonalon
Szólt nekem is Ká Té
De nekem most nem jön össze, meló lesz
ha minden igaz akkor 120 km a táv lesz benne spec szakasz is
29 én este lesz állítólag bővebbet erröl tudna valaki?
ki tud valamit bövebben az éjaszakai terep túrárol?
A csajom Staffja de mi nem vágattuk le a fülét