Egyébként 1000euróért jó áron vitték el szerintem,XR650 pedig nekem is az álmom de az sajnos nincs a környéken,hogy kipróbálhassam de kíváncsi lennék rá.
Remélem így is lesz ahogy tervezed,EXC525 volt egy ismerősnek kemény gépezet.Én most csinálom a jogsit autóra még 18óra vezetés aztán majd meglátjuk a vizsgán de ha sikerül akkor nekem is kocsi de így nekem is kicsit háttérbe szorul a motorozás
ez meg lemaradt most nem lesz helyette semmi....vagyis auto lesz mert valtozott a helyzet a masik hobbim miatt amit lathatsz a kepeim kozt ha majd veszek akkor KTM EXC525/450 vagy XR650R lesz es csak papiros de ez csak leghamarabb jovore
nalunk vannak direkt erre etelkiegeszitok de nemtudom mi a neve....orvos irja fel ha jool tudom....nyugodjon oregapam is azt itta....amugy meg a gainerek tomegnovelok en azt szedtem regen es hiztam is tole
testsúly fenntartásra érdemes lenne proteint enni?
van egy ismerős aki beteg aztán nemigen tud enni, aztán olyan mint egy hurkapálcika
szóval ezeket a poros turmixokat erre is lehetne használni?
Én nem akarok leszólni senkit, de gondolom mennek olyan emberek is akik totál aszfalton motoroznak egész évben.... annak jó hogy para egy igazi feljáró az erdőben....
legalább egy éve megvan az új tárcsa meg a betét de még mindig tart a régi
testsúly fenntartásra érdemes lenne proteint enni?
van egy ismerős aki beteg aztán nemigen tud enni, aztán olyan mint egy hurkapálcika
szóval ezeket a poros turmixokat erre is lehetne használni?
volt aki azt mondta utólag hogy nagy szerencse hogy sötét volt mert nappal nem mert volna végigmenni az útvonalon
De nekem most nem jön össze, meló lesz
ha minden igaz akkor 120 km a táv lesz benne spec szakasz is