Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te meg vedd meg tolem a mikunit
sajnosa méretét nem tudom de ök már bent tudni fogják aszem 700ft körül van
majd rádumálom a domi karbira
woow képet vidit
Ne ezt jól teszed,de szerintem jobban járnál ha inkább egy karburátorost Hondát néznél mert az xl-nek az a dupla karbis okossága egy baromság
na végre csak megjött az eszed
jó ám az "neccesebb" körülmények között is
nézd meg a hétfői bálnatúrás videót a sportmotoron, pedig haver nemigen motorozik sűrűn
Sziasztok ujra! Elment a kis DT-m! Fél óra mulva pedig megyek az uj vasat megnézni egy Honda XL600R személyében! Szóval visszatérek a hondához
Köszi!
nem szabványos a mérete csak hondátol tudod rendelni
szia
az olom ujra öntése, készitesz egy sablont amilyen alakja volt a saroknak ráteszed a helyére. egy vastag vezetéket keresel és egy elem szénrúdját kiveszed felfogatod a vezeték egyik végére a vezetéket felrögzíted az ép sarokra fixen azután a szénrudat a letört sarokhoz nyomod ahol az áram hatására megolvad az olom közben olomdarabokat tegyél hozzá és így újra tudod önteni a sarokot akár autot is a fejlődő gázzal vigyázz robban de ha odafigyesz semmi gond.én van hogy 2naponta öntöm ha sűrűn bikáznak a kolégák
tesom szerelojetol volt...nem hondas ha jool emlekszek....szimering igen
Gyári a Hondától? Egyébként szimering az?
meretet nem tudom csak azt hogy nekem 6 euroba kerult az XL-re meg anno
Szevasztok! Az XR 600 kuplung kiemelő karjánál milyen tömítés van? Szimering? Ha igen, akkor speciális méret, vagy beszerezhető csapágyboltban is? Amíg nem tudjuk, nem szeretnénk szétszedni! Előre is köszi.
és hogyan kell azt ?
Újra lehet önteni, a leolvadt sarukat rossz rögzítés miatt újra szoktuk önteni!
az nem ólom?
ha ólom lehet kísérletet tenni a forrasztással, bár ha nem az lenne nemigen törne le
szerintem a saru mellett jó eséllyel megsérül a burkolat
Jó estét Letört az akksimról a pozitív oldalon az a fém amire rámegy a saru szerintetek lehet hegeszteni ?
Jól az biztos! Profi volt az előző gazdája
jól nyomtuk mi mindenhol
azt hittem nehezebb lesz de ez a gép is tudja a dolgát, csak rajta kell maradni
Az nem baj, akkor is szép...
Hali Ini megnéztem a vidit amit Taki rakott fel lehetett mit rutinozni az árokba jól nyomtátok