Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úriember helyszínen alkudik
az ilyen őstermelők mint én el sem indul addig amíg nem alkudott le egy csomó zsetont
mondjuk ez nem mindig jön be, oldaltáskát akarok venni, de mindig annyit alkudozok hogy eladják másnak
de egyszerűen idegesít hogy egy 15ezres táskát nem képesek elküldeni 10ért utánvéttel
de pár éve bejött az ilyen alku is
Azért ennyire ne éld bele magad a mai világba az a biztos ha már zsebedbe a pénz
és nekem is puklis de csak kicsit
most hivtak, hétvégén meg is nézik a motort. A legszebb h nem is alkudnak! jaj ha elviszik, fizetem is ki a cbr-t
szegycsonttal vigyázni, nekem annyiszor repedt-tört el az alja hogy kb 3x akkora mint kellene lennie de lehet hogy inkább 5x akkora
jajaa jól bírja... első köröm a Békéscsabai krosszpálya volt. Egyik legjobb barátom mondta h menjek pár kört a pályán, de legyek mögötte. Azt tudni kell ő már jó pár éve Krosszozik. Én meg azt hittem olyan könnyű lesz végig menni rajta, mint ahogy azt látom másoktól. Nagyon lassan mentem, kezdtem élvezni..aztán merészkedtem, ugratni akartam. Na akkor jött a baj. Odahúztam, felemelkedett a motor, én meg éreztem h a motor segge lejjebb az orra feljebb van. Na elengedtem a motort,aztán szépen ráestem.Akkor a kormány belefúrodott a mellkasomba,a szegycsontba...Aztán irány a kórház mert semmi levegőm nem volt pedig akkor kezdtem élvezni...annyira rámentem agyilag na de a lényeg hogy nem hajlott meg semmi rajta!
Ok!
amúgy az xr4 tökre nagyon ütésálló
én már annyit estem vele hogy csak na, már 2x le is esett a tükör része a szárról, de mindig vissza lehetett tenni
mondjuk hátra nem annyira látni benne
szóval van tükröm, csak akkor pont levettem, mert parton próbálkoztam. Anélkül sose mentem, index meg nincs is!
schwinn csepel
Cím: 1211 Budapest, Duna lejáró 7.

beszélek hétvégén haverral melyik nap lesz ott (vagy szerda vagy csütörtök) aztán írok mailt
köszi!
van tükröm! csak akkor nem akartam összetörni, mert próbálkoztam 1-2 dologgal a part oldalon, és bele tettem a táskámba. Használtam, sosem lennék meg tükrök nélkük. Nem most kezdtem
és ól mondod, gyárilag nincs index.
Elviszem neked Csepelre,ha nem jó a posta. Majd még egyeztessünk!
Amúgy melyik részére kéne vinni?
hát én arra gondoltam
Most a kartervédőről van szó?
haver jár csepelen minden héten neki kellene odaadni és küldöm a pénzt
de ha gáz akkor kitalálok mást, legjobb lenne a jövő héten megoldani
Milyen megoldáson gondolkodsz?
gondolkozom a megoldáson, a posta kizárva mert a nej már nagyon hisztis
csepel neked mennyire esik ki?
heti szinten szerda-csütörtök(néha változik) délelőtti órákban
tükör az kell, index nem
gyárilag nincs is index rajta
van olyan verzió amiben kábel sincs az indexeknek
Nem az a lényeg, hanem hogy nem közlekedhetsz tükör és index nélkül !
Remélem, hogy komoly, mert viccnek nagyon szar XD

haha
ha nem kell a zseton gyorsan akkor tartani kell az árát egy darabig
de ha május végéig nem viszik el akkor rajtad marad még egy ideig, vagy "akciózni" kell
en siman megvennem ha lenne penzem
figyi. en így vette. nem veszek le semmit. ha horpadt,legalább látszik h nem zsákbamacskát árulok. es aki endurós az nem a külsejevel törődik hanem ami benne van. a felújítás amiről beszélsz az 1 dugattyu meg 4 szelep. érti?
kéne nekem be állítási adatok ha kérhetném
Hali jelentem nagyon jó a gép csak be kell állitani a szelep hézagot mert kicsit csattog