úriember helyszínen alkudik
az ilyen őstermelők mint én el sem indul addig amíg nem alkudott le egy csomó zsetont
mondjuk ez nem mindig jön be, oldaltáskát akarok venni, de mindig annyit alkudozok hogy eladják másnak
de egyszerűen idegesít hogy egy 15ezres táskát nem képesek elküldeni 10ért utánvéttel
de pár éve bejött az ilyen alku is
jajaa jól bírja... első köröm a Békéscsabai krosszpálya volt. Egyik legjobb barátom mondta h menjek pár kört a pályán, de legyek mögötte. Azt tudni kell ő már jó pár éve Krosszozik. Én meg azt hittem olyan könnyű lesz végig menni rajta, mint ahogy azt látom másoktól. Nagyon lassan mentem, kezdtem élvezni..aztán merészkedtem, ugratni akartam. Na akkor jött a baj. Odahúztam, felemelkedett a motor, én meg éreztem h a motor segge lejjebb az orra feljebb van. Na elengedtem a motort,aztán szépen ráestem.Akkor a kormány belefúrodott a mellkasomba,a szegycsontba...Aztán irány a kórház mert semmi levegőm nem volt pedig akkor kezdtem élvezni...annyira rámentem agyilag na de a lényeg hogy nem hajlott meg semmi rajta!
amúgy az xr4 tökre nagyon ütésálló
én már annyit estem vele hogy csak na, már 2x le is esett a tükör része a szárról, de mindig vissza lehetett tenni
mondjuk hátra nem annyira látni benne
van tükröm! csak akkor nem akartam összetörni, mert próbálkoztam 1-2 dologgal a part oldalon, és bele tettem a táskámba. Használtam, sosem lennék meg tükrök nélkük. Nem most kezdtem
és ól mondod, gyárilag nincs index.
gondolkozom a megoldáson, a posta kizárva mert a nej már nagyon hisztis
csepel neked mennyire esik ki?
heti szinten szerda-csütörtök(néha változik) délelőtti órákban
ha nem kell a zseton gyorsan akkor tartani kell az árát egy darabig
de ha május végéig nem viszik el akkor rajtad marad még egy ideig, vagy "akciózni" kell
figyi. en így vette. nem veszek le semmit. ha horpadt,legalább látszik h nem zsákbamacskát árulok. es aki endurós az nem a külsejevel törődik hanem ami benne van. a felújítás amiről beszélsz az 1 dugattyu meg 4 szelep. érti?
az ilyen őstermelők mint én el sem indul addig amíg nem alkudott le egy csomó zsetont
mondjuk ez nem mindig jön be, oldaltáskát akarok venni, de mindig annyit alkudozok hogy eladják másnak
de egyszerűen idegesít hogy egy 15ezres táskát nem képesek elküldeni 10ért utánvéttel
de pár éve bejött az ilyen alku is