Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem mennyi ilyen volt mikor arultam az XL-t
A motornak nem elég
Ma is voltunk
a motor is sörrel megy?
Sziasztok!
Tegnapi nap ismét kb 200kmt tettünk a motorokba
Jól néz ki. Hogy oldottad meg a "supermotosítást"? Én is ilyesmit tervezek.
Kész az XR!
Lánc, láncfeszítő, csapágy.
Mindenféle rosszindulatú zaj megszűnt, repsol racing 10w40-et kapott, tegnap délután óta 1 tank benzin ment el.
Itten a videó:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nagyon patika lett :)
Fekete blokkos LC4-eseket nem igazán dícsérik..
Egy évvel később már van szürkeblokkos, olyat nézzél ha jót akarsz :)
Sziasztok skacok! Fent a tm 40! Brutaaaaaaalisan jó! Alapjàratot kelett àlitani ès jó is! Lesz kèp meg vidi
Üdv mindenkinek.Eladó az xr-em ha valakit érdekel esetleg.Motorja füstöl,hidegen nehezen indul.150eft
Érd:0630-4839440
ini léci mailba küld el a cimed meg h mennyivel logok mert egyenlöre nem járok feléd
oké, köszi! megfogadom, lehet ma kicsit átvariálom. Bár igyis hivnak és mennek megnézni....nyugodtan irjátok h béna vagyok ebben abban, aztán okosabb leszek egyszer ilyen téren .... remélem
A remény hal meg utoljára csak azzal a hirdetéssel amit te feladtál nagyon lecsökkentetted az esélyeidet arra,hogy eltudd adni azt a motort Ezzel nem kritizálni akarlak hanem próbállak rávezetni,hogy egy jobb hirdetéssel jobbak lennének az esélyeid
wooow én is szoktam alkudni, de ha alkudok akkor legalább a postaköltséget engedjék el
Tudom....reménykedem
azert cseréltettem mert elment a kompresszió. Nem tudom mennyit és hogyan mentek vele előttem, de hogy én max 1000km-t az tuti! mindent le szoktam fényképezni és visszanéztem a kmóra állás.
Szóval ez nem felujitááááás
Ja értem !
Tehát az a normális , ha 20 ezrenként ki kell cserélni a dugattyút meg a 4 szelepet ...
Nem látsz ebben egy kis ellentmondás ?
Faluban, haver körzeti megbízottal simán :)
Használt motoroknál így van ez. Ugye én is benéztem, csak ott kis hibáról se volt szó. De ott az új crf 250L potom 1.2 milláért. Annak tuti nincs semmi ilyen baja:)
Na meg nem azért de ha SM szettel adja hogyhogy nincs okmánya? Hol használta? Pályán?
kis hiba
pl:
havernak az automata deko ment el
berúgni be bírta de az önindító nem forgatta
vezérműtengely csere meg még ez-az.....
több kis hiba még több zseton
Nem tudom,nekem nem tűnik szakadtnak. Főleg az évjárata érdekes, ha megnézed milyen ktm-eket árulnak sokkal drágábban. Bár tudom én is hogy nem évjáratot veszünk hanem állapotot. Illetve van fantáziám, el tudom képzelni mit jelent a "kell egy kicsit foglalkozni vele".
mi ebben a hihetetlen?
ez egy full szakadt gép amire az árát legalább egyszer ráköltöd.......
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_lc4_supermoto-6674216

E
z csak számomra hihetetlen, vagy inkább gyanús?
Én szeretem előre ledumálni, főleg ha Jászkarosfaszra Felsőre megyek. Ne ott derüljön már i:)