Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha szépen megkér kisasszony akkor lehet róla szó ,de a sör mellé kell egy kis Jagermaister is kisérőnek vagy ha nem szeretne velem személyesen találkozni (amit meg is értenék ) akkor viszont a motorkerékpár eladási ár 1% -át a bank számlámra utalva ha elkel a hirdetés útján Mert mint tudjuk Jézus koporsóját se őrizték ingyen
Üdv mindenkinek!Honda Dominátorhoz van egy pár (2db) kipufogódobom eladó tökéletes gyári állapotban.Ha valakit érdekel,hívjon vagy írjon.Köszi.Tel:70-3294121
a többit lusta voltam értelmezni
írj neki egy jó hirdetést, aztán majd meghív egy sörre valamikor
Az még a kisebbik gond de teli van ellentmondással és baromságokkal a hirdetés szövege
a sárgumin én is elmosolyodtam
Utaltátok vagy postáztad?Mert posta nem jött a bankszámlát meg nem néztem de ha ráutaltátok a számlaszámra akkor rajta kell lennie.Köszi.
Szeva , oda ért a lóvé?
Nem az árral van a gond hanem a marketingel a hirdetés szövege nagyon nem jó A képek nem rosszak de lehetne rajta javítani Én a helyedbe levenném a hirdetést,pihentetném 1 hétig és egy új szöveggel és más képekkel vissza tenném mert ez a szöveg amit irtál az elég vicces és aki kicsit is ért a ezekhez a motorokhoz az nem fog felhívni
Ja és a monster matricát , tüntesd el róla !
És evvel nem bántani akartalak , csak jó tanácsként gondoltam .
BOCS .
Szerintem drágán adod !
Azért elég viseletesnek látszik a képeken , gumik sem újak , tárcsa sem gyári , 11-éves motor 18 ezres futásteljesítménnyel ( amit fel kellett újítani ) pedig elég vicces .
Lefényképezted közelről a horpadt , karcos ( nem gyári ) kipufogót , indexeket , tükröket sem tetted fel . Pedig ezek nélkül nem is közlekedhetsz !
Próbálj a vevő fejével gondolkodni , te megvennéd ?
Sziasztok!A Dominatoromban szeretném kicserélni a hátsó rugós tagot kicserélni valami komolyabb darabra.A gond az,hogy csak olyan fér el,ami külön gáztartályos.Van valami tippetek,hogy milyen típusokban van ilyen gátló?Az Africa Twin gátlója jó lenne,csak nem találok...Ezért kellene a tipp,hogy miben van még hasonló.
de most ha belegondolsz, hogy ha tul olcso lenne, akkor jönne a kérdés,,,vajon miért olcsó? szóval nem tudom. 1hét alatt 2000-en nézték az egyik hirdetést. Volt egy tuti vevő, de az már zaklatásba ment át, ugyhogy nem adom el annak a parasztnak.
Na, majd lesz valami. Köszi a válszt
ha elviszik pillanatok alatt akkor túl olcsó volt
de mivel még mindig nem vitték el így arra tippelek nem annyira extra akciós
csak azért kérdem, mert adnék hozzá pár dolgot, de feleslegesen nem , ha igyis megéri az árát.... köszi
Szisztok! kérnék egy kis véleményt. Sok 550 a motoromért? ugy ahogy van! linkelem, aki nem tudná.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xr_400_r-676459
9
nem hozom ki, mert majd a cbr-el jövök vissza
kb 5 éve ástam egy kerti tavat a méheknek itatónak aztán még nincs rajta
ellenben kecskeméti cimbora háza ami 1 éve van kész az meg rajta van
szóval a vidék le van sz@rva
Én Google Earth-t használok, ott a kisebb murvás és föld utakat is berakja.
Vidd ki magaddal külföldre
kep lemaradt
Nekem van elado....irj mailt es mindent elmondok amit tudni kell rola.... s1quattro@azet.sk
Azt hiszem 600-as XR-t keresek :D
Ha valaki szeretné kitelepíteni az értéktelentárolóba (kukába) működő jóállapotú Honda XR600-as motorját, az jelezzen felém, kp-ra eltudjuk vele cserélni