Ha szépen megkér kisasszony akkor lehet róla szó ,de a sör mellé kell egy kis Jagermaister is kisérőnek vagy ha nem szeretne velem személyesen találkozni (amit meg is értenék ) akkor viszont a motorkerékpár eladási ár 1% -át a bank számlámra utalva ha elkel a hirdetés útján Mert mint tudjuk Jézus koporsóját se őrizték ingyen
Üdv mindenkinek!Honda Dominátorhoz van egy pár (2db) kipufogódobom eladó tökéletes gyári állapotban.Ha valakit érdekel,hívjon vagy írjon.Köszi.Tel:70-3294121
Nem az árral van a gond hanem a marketingel a hirdetés szövege nagyon nem jó A képek nem rosszak de lehetne rajta javítani Én a helyedbe levenném a hirdetést,pihentetném 1 hétig és egy új szöveggel és más képekkel vissza tenném mert ez a szöveg amit irtál az elég vicces és aki kicsit is ért a ezekhez a motorokhoz az nem fog felhívni
Szerintem drágán adod !
Azért elég viseletesnek látszik a képeken , gumik sem újak , tárcsa sem gyári , 11-éves motor 18 ezres futásteljesítménnyel ( amit fel kellett újítani ) pedig elég vicces .
Lefényképezted közelről a horpadt , karcos ( nem gyári ) kipufogót , indexeket , tükröket sem tetted fel . Pedig ezek nélkül nem is közlekedhetsz !
Próbálj a vevő fejével gondolkodni , te megvennéd ?
Sziasztok!A Dominatoromban szeretném kicserélni a hátsó rugós tagot kicserélni valami komolyabb darabra.A gond az,hogy csak olyan fér el,ami külön gáztartályos.Van valami tippetek,hogy milyen típusokban van ilyen gátló?Az Africa Twin gátlója jó lenne,csak nem találok...Ezért kellene a tipp,hogy miben van még hasonló.
de most ha belegondolsz, hogy ha tul olcso lenne, akkor jönne a kérdés,,,vajon miért olcsó? szóval nem tudom. 1hét alatt 2000-en nézték az egyik hirdetést. Volt egy tuti vevő, de az már zaklatásba ment át, ugyhogy nem adom el annak a parasztnak.
Na, majd lesz valami. Köszi a válszt
kb 5 éve ástam egy kerti tavat a méheknek itatónak aztán még nincs rajta
ellenben kecskeméti cimbora háza ami 1 éve van kész az meg rajta van
szóval a vidék le van sz@rva
Azt hiszem 600-as XR-t keresek :D
Ha valaki szeretné kitelepíteni az értéktelentárolóba (kukába) működő jóállapotú Honda XR600-as motorját, az jelezzen felém, kp-ra eltudjuk vele cserélni
írj neki egy jó hirdetést, aztán majd meghív egy sörre valamikor
És evvel nem bántani akartalak , csak jó tanácsként gondoltam .
BOCS .
Azért elég viseletesnek látszik a képeken , gumik sem újak , tárcsa sem gyári , 11-éves motor 18 ezres futásteljesítménnyel ( amit fel kellett újítani ) pedig elég vicces .
Lefényképezted közelről a horpadt , karcos ( nem gyári ) kipufogót , indexeket , tükröket sem tetted fel . Pedig ezek nélkül nem is közlekedhetsz !
Próbálj a vevő fejével gondolkodni , te megvennéd ?
Na, majd lesz valami. Köszi a válszt
de mivel még mindig nem vitték el így arra tippelek nem annyira extra akciós
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xr_400_r-676459
9
ellenben kecskeméti cimbora háza ami 1 éve van kész az meg rajta van
szóval a vidék le van sz@rva
Ha valaki szeretné kitelepíteni az értéktelentárolóba (kukába) működő jóállapotú Honda XR600-as motorját, az jelezzen felém, kp-ra eltudjuk vele cserélni