na hat enyemre szerintem raferne egy karbi beallitas.....gyertyaval meg az a helyzet hogy nemtom kivenni mert nincs olyan hosszu gyertya kulcsom es nem ferek hozza
van az xl cdi re egy csoda negoldásom a haverét 75 ezeré vettük mármint a komplett motort, de nem ment hazavittem egy ora mulva ketyegett késöbb leállt megit ment leállt aztán megcsináltam a cdi-t örökre.....
apuci az xl 600 r akkor durrog ha nem kap benzint 10 szer kiprobáltam, amugy megvan nekem a karburátor komplett beállitásának adatai. a másik: ha ad szikrát a gyertya az nem biztos hogy jo. mondom majd leugrok valamelyik nap csak mond meg a falu nevét, ott az öregasszonyok rögtön megmondják hol lakik a nagyhangu motor gazdája...
szerintem úgy lenne a legjobb,ha elpasszolnád a Mito féktárcsákat,és csináltatnál egy 220-ast.Ha jól gondolom,akkor nem is kellene átalakító! Vagy rosszul gondolom?
U.I.: Vegyél egy MAGYAR billentyűzetet,amin vannak ékezetek!
Ok, akkor nem szóltam
Az enyémen egy Lucas adapter van,nem tudom segít -e ez valamit.
Ezzel vettem,fogalmam sincs honnan szerezték,de mintha az Auner katalógusban láttam volna ilyesmit,azzal a különbséggel,hogy az Moto-Master márkájú.
avval sem könnyű hozzáférni de nem lehetetlen
U.I.: Vegyél egy MAGYAR billentyűzetet,amin vannak ékezetek!
A másik képen az Auner katalógusban lévő adapter van.
Az enyémen egy Lucas adapter van,nem tudom segít -e ez valamit.
Ezzel vettem,fogalmam sincs honnan szerezték,de mintha az Auner katalógusban láttam volna ilyesmit,azzal a különbséggel,hogy az Moto-Master márkájú.