Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja ako sa vola po slovensky? felsöizé?
tényleg már le kell mennem meglátogatni rendesen sajnállak.....
am doptam fol kepeket a sarkanyrol....ha erdekel nezzetek meg
18as csőkulcs, elvágod egy krova fejet ráhegesztesz aztán meg is van
avval sem könnyű hozzáférni de nem lehetetlen
felsoszelibe lakok....gondolom tudod hol van
na hat enyemre szerintem raferne egy karbi beallitas.....gyertyaval meg az a helyzet hogy nemtom kivenni mert nincs olyan hosszu gyertya kulcsom es nem ferek hozza
van az xl cdi re egy csoda negoldásom a haverét 75 ezeré vettük mármint a komplett motort, de nem ment hazavittem egy ora mulva ketyegett késöbb leállt megit ment leállt aztán megcsináltam a cdi-t örökre.....
apuci az xl 600 r akkor durrog ha nem kap benzint 10 szer kiprobáltam, amugy megvan nekem a karburátor komplett beállitásának adatai. a másik: ha ad szikrát a gyertya az nem biztos hogy jo. mondom majd leugrok valamelyik nap csak mond meg a falu nevét, ott az öregasszonyok rögtön megmondják hol lakik a nagyhangu motor gazdája...
Köszöntük,valószínű még jövök kérdezősködni,ha Loretto barátom valamit nem tud majd!Jó éjt!
Én eddig csak kiszedtem,de gyorsan megy
szerintem úgy lenne a legjobb,ha elpasszolnád a Mito féktárcsákat,és csináltatnál egy 220-ast.Ha jól gondolom,akkor nem is kellene átalakító! Vagy rosszul gondolom?

U.I.: Vegyél egy MAGYAR billentyűzetet,amin vannak ékezetek!
meddig tart berakni ezt az sm szettet?gyorsan megy?
Úgy látom,hogy leesztergáltak belőle.
tudod a papucs hasznos dolog...nem fazik fel benne az ember
Tuti hogy nem mindegy. Nekem a 310-es hez van,az Aunernél meg 320 -hoz lehet kapni.
a hatso fektarcsad akkora az sm szetten mint az xr-en,vagy le esztergaltattal belöle?mert nekem a gyari 220mm a mitoe pedig 230mm
látom Te hordod a nadrágot a családban... Sőt, Te is mosod,és Te is vasalod!
Totál hülye vagyok hozzá,de ezek szerint mindegy,hogy mekkora a féktárcsa átmérője?
azt mondja kikeri maganak,meg jo hogy szöszinel lesz...nincs itt mar szavam...:)
Ja,és ha jól emlékszek 310-es a tárcsám.
Csak ilyen távoli fotóm van,de talán látod. A kerék tetején van az adapter.
A másik képen az Auner katalógusban lévő adapter van.
Próbálok intézni valamit,eddig azt tanácsolták,hogy Auner,vagy eBay...Holnap este is Szöszinél leszel?Mert itt leszek Sherwood-on! Csók Szöszinek!
szasz britton!nem lattam hogy erdelködtel mar:)a festes mar hamarosan kesz lesz,mar csak az az adapter kene...asszem ez lesz a legnehezebb
Megköszönnénk,ha pár közeli képet tudnál mutatni,csak,hogy legalább sejtésünk legyen, hogy néz ki. A féktárcsád mérete mekkora?
Ok, akkor nem szóltam
Az enyémen egy Lucas adapter van,nem tudom segít -e ez valamit.
Ezzel vettem,fogalmam sincs honnan szerezték,de mintha az Auner katalógusban láttam volna ilyesmit,azzal a különbséggel,hogy az Moto-Master márkájú.