hali!
a segitsegeteket kerem.xr 400-ba epitek cagiva mito felnit supermotonak,de elakadtam a fek adapternel.320-as tarcsa van rajta.csinalt mar valaki ilyesmit?barmit le tudnek gyartatni csak kene rajz vagy adatok vagy minta.elöre is kösz
olvastam itt a sportmotron hogy valakinek husqvarna te 610 sen csinal olyat hogy durrog meg kihagy a motor neha be se tudja inditani es irtak neki hogy lehet gyujtassal van valami es csak azert kerdeztem.....kozben lehet enyim ma meg is javult mer nem mentem vele ma egy hete....azert a szamod elrakom
Helló Urak!
Tudnátok segíteni abban,hogy XR 400 320-as féktárcsához fékadaptert honnan lehetne beújítani? vagy legalább azt meg tudnátok mutatni,hogy hogy néz ki?Köszönöm!
Hát szerintem sehogy mer ha jól tudom az előgyújtást a CDI vezérli a fordulatszám fügvényében ami alapjáraton 6° és 4000 fordulatig folyamatosan nő kb 31°-ig.
Sziasztok!
Sajnos eladó lett a gépem, Honda XL600R tetőtől talpig felújítva, rendszámmal 2 év műszakival. Ha érdekell valakit:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xl-4178073
Hali!
310.000re tartom. És Győr mellett található. Bármikor megnézheted, kipróbálhatod. Nagyon nagyon jó motorikus állapotban van.
Ma kapott előre új Pirelli Scorpion gumit. A múlt héten kapott e-h kerámia-karbon GoldFren betéteket. Új olaj (Castrol GP 15W-50) van benne, szűrőstől (HF 112). D.I.D 520 VMX lánccal, JT lánckerekekkel. Sportdob+gyári kipu is jár hozzá. A múlthéten kapott új, visszacsapódó fékkart. E-H új belsőgumik vannak benne. Éágszűrő+lánc mindig ápolva.
Imádom a motoromat, költöttem rá. Azért adom el, mert szeretnék egy XR600at venni. Egyébként le tudod rendszámozni. Adom hozzá a forgalmiját és a törzskönyvét is.
yahzee@freemail.hu címre írj ha érdekel.
0620-213-30-86 Számon elérhető vagyok 14:00 után.
Dávid
Valamivel rövidíti az élettartamot... De a krosszoknál és a utcai-sport motoroknál sem kötelező.
Pörgeted, gáz vissza és átkapcsolsz...nem fog reccsenni...
http://www.kepesmotor.hu/felni...
a segitsegeteket kerem.xr 400-ba epitek cagiva mito felnit supermotonak,de elakadtam a fek adapternel.320-as tarcsa van rajta.csinalt mar valaki ilyesmit?barmit le tudnek gyartatni csak kene rajz vagy adatok vagy minta.elöre is kösz
De én a helyedben beszélnék egy CNC-s mesterrel.
Tudnátok segíteni abban,hogy XR 400 320-as féktárcsához fékadaptert honnan lehetne beújítani? vagy legalább azt meg tudnátok mutatni,hogy hogy néz ki?Köszönöm!
Valaki tudna nekem segíteni hol tudnék Xl600RM gyűrüket és csapszeget venni? (prox dugóhoz kéne)
Sajnos eladó lett a gépem, Honda XL600R tetőtől talpig felújítva, rendszámmal 2 év műszakival. Ha érdekell valakit:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xl-4178073
de én cserekor rugdosom egy darabig hogy mindenhonnan ürüljön ki
Ha valakit érdekel van egy 500 xl karbim,eladó!
ajánlatokat árral várom,max nevetek egy jót.:)
Viccet félretéve írj és megbeszéljük..
Üdv:fefe
310.000re tartom. És Győr mellett található. Bármikor megnézheted, kipróbálhatod. Nagyon nagyon jó motorikus állapotban van.
Ma kapott előre új Pirelli Scorpion gumit. A múlt héten kapott e-h kerámia-karbon GoldFren betéteket. Új olaj (Castrol GP 15W-50) van benne, szűrőstől (HF 112). D.I.D 520 VMX lánccal, JT lánckerekekkel. Sportdob+gyári kipu is jár hozzá. A múlthéten kapott új, visszacsapódó fékkart. E-H új belsőgumik vannak benne. Éágszűrő+lánc mindig ápolva.
Imádom a motoromat, költöttem rá. Azért adom el, mert szeretnék egy XR600at venni. Egyébként le tudod rendszámozni. Adom hozzá a forgalmiját és a törzskönyvét is.
yahzee@freemail.hu címre írj ha érdekel.
0620-213-30-86 Számon elérhető vagyok 14:00 után.
Dávid
Pörgeted, gáz vissza és átkapcsolsz...nem fog reccsenni...
Honda NX 650 DOMINATOR