Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már meg van neki az sm felni,ezért keres/ünk átalakítót!
Inkább vedd meg az enyémet,az már kész van,és vadi új gumik vannak rajta.
http://www.kepesmotor.hu/felni...
hali!
a segitsegeteket kerem.xr 400-ba epitek cagiva mito felnit supermotonak,de elakadtam a fek adapternel.320-as tarcsa van rajta.csinalt mar valaki ilyesmit?barmit le tudnek gyartatni csak kene rajz vagy adatok vagy minta.elöre is kösz
olvastam itt a sportmotron hogy valakinek husqvarna te 610 sen csinal olyat hogy durrog meg kihagy a motor neha be se tudja inditani es irtak neki hogy lehet gyujtassal van valami es csak azert kerdeztem.....kozben lehet enyim ma meg is javult mer nem mentem vele ma egy hete....azert a szamod elrakom
mi van tiger? mé nem irsz ha van valami gondod? lemegyek már hozzád valamelyik nap irj egy sms-t 0915 133454 felhivlak...
én a ktm töl rendeltem prox gyürüket 13900 ft volt 100 as méret
Köszi,de fogalmam sincs,hogy néz ki!
hát az Auner-nél rendelni tudsz, vagy eBay.

De én a helyedben beszélnék egy CNC-s mesterrel.
Helló Urak!
Tudnátok segíteni abban,hogy XR 400 320-as féktárcsához fékadaptert honnan lehetne beújítani? vagy legalább azt meg tudnátok mutatni,hogy hogy néz ki?Köszönöm!
hmm...hat ez heles akkor
Hát szerintem sehogy mer ha jól tudom az előgyújtást a CDI vezérli a fordulatszám fügvényében ami alapjáraton 6° és 4000 fordulatig folyamatosan nő kb 31°-ig.
Hali
Valaki tudna nekem segíteni hol tudnék Xl600RM gyűrüket és csapszeget venni? (prox dugóhoz kéne)

gyujtast hogy lehet allitani?
Sziasztok!
Sajnos eladó lett a gépem, Honda XL600R tetőtől talpig felújítva, rendszámmal 2 év műszakival. Ha érdekell valakit:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xl-4178073
max jelzésig nekem kb 2,2-2,3 liter között megy bele
de én cserekor rugdosom egy darabig hogy mindenhonnan ürüljön ki
Üdv!
Ha valakit érdekel van egy 500 xl karbim,eladó!
ajánlatokat árral várom,max nevetek egy jót.:)
Viccet félretéve írj és megbeszéljük..

Üdv:fefe
Én 2 litert bele szoktam tenni.
Hali!
310.000re tartom. És Győr mellett található. Bármikor megnézheted, kipróbálhatod. Nagyon nagyon jó motorikus állapotban van.
Ma kapott előre új Pirelli Scorpion gumit. A múlt héten kapott e-h kerámia-karbon GoldFren betéteket. Új olaj (Castrol GP 15W-50) van benne, szűrőstől (HF 112). D.I.D 520 VMX lánccal, JT lánckerekekkel. Sportdob+gyári kipu is jár hozzá. A múlthéten kapott új, visszacsapódó fékkart. E-H új belsőgumik vannak benne. Éágszűrő+lánc mindig ápolva.
Imádom a motoromat, költöttem rá. Azért adom el, mert szeretnék egy XR600at venni. Egyébként le tudod rendszámozni. Adom hozzá a forgalmiját és a törzskönyvét is.
yahzee@freemail.hu címre írj ha érdekel.
0620-213-30-86 Számon elérhető vagyok 14:00 után.
Dávid
Helló menyi az ára? hol található?
Emberek,2004-es XR400-ba mennyi motorolaj kell?
Valamivel rövidíti az élettartamot... De a krosszoknál és a utcai-sport motoroknál sem kötelező.
Pörgeted, gáz vissza és átkapcsolsz...nem fog reccsenni...
a kuplung nelkuli valtasrol mi a velemenyetek?
Eladó a motorom!
Honda NX 650 DOMINATOR