Nagyon szép.
Nekem endurozni kell, marhára nem érdekel a fényezés...papír nem ártana hozzá. Akár olasz/osztrák/lengyel/japán/indonéz...bánom is én, de jó lenne a műszakit megcsináltatni.
Én imádom a Dominatort...azért akarom eladni, mert XR kell. Nekem nehéz a dominator. De iszonyat jó gép túrázni.
Holnap talán lesz normális kép,egyenlőre telefonos,supermotos változat van A kerekek eladók,vagy esetleg elcserélhetők gyári kerekekre. Vadi új,szőrös gumik vannak rajta.
A motor soha nem volt még lemosva,így jött ki a Honda szalonból.
Úgy látom 450000-ért keresel motort. Akkor ez részemről tárgytalan, mert nekem 740000Ft az irányára a motornak. Nagyon pipec állapotban van.Azért adom el,mert vettem egy ilyet,de vadi újat
hali, tegnap gondoltam 1 et , mondom kieresztem a gázt a telóból...
minden oké volt, csavarnyúzó minden...tekerem , bal oldali telóból jön kifelé a cucc 1000 el, hmm mondom kiv vagyok mennyi lehet a jobb oldaliban....tekerem, semmi. (még 1 árva szisszenés sem)
2 ezer a posta? elég rabló banda
ha felhelyezem a cuccot utána ledesíteni akarom a többi fényt hogy ne menjen a generátor túl nagy terhelésen
szóval nem 1 napos móka lesz....
bocsesz de tele voltam rejtélyekkel ezért elfeledtem. viszont azt a fekete matricát benzinnel le tudod áztatni. amugy 2 ezret fizettem a feladásért igy csak 18 am van belöle vagyis volt mert megvettem a fötengelyt.
most értem haza a melóból, azt sem tudom megjött-e
holnap eltekerek anyámékhoz és megnézem
bár holnap nemigen lesz időm szerelgetni
mert ugye ha hétfőn feladod kedden otthon lettem volna.....
Nemrég vettem 1 XR 250R-t, '92-95 közötti évjáratnak megfelelő. Szükségem lenne hozzá néhány alkotórészre. Ha valaki bont ilyet, legyen szives írni 1 emilt a motoros504 kukac freemail pont hu címre, mivel a fórumot csak ritkán tudom látogatni.
úgy gondolom azért folyik( szivárog) mert nem megfelelő a tömítőgyűrű
hátvégéig úgy is áll, hátha bedagad az olajtól egy kicsit
ha nem akkor jön a paszta, 1 gumikarikáért nem fogok 2x 50 km menni a hondához
de az is lehet visszatérek a boltba ahol vettem és nézek kicsit vastagabbat hátha van
csak folyik az olaj az új tömítéssel is a fedélnél
pedig jó nehezen ment a helyére....
szerintetek kifolyna sok olaj ha leveszem az olajszűrő fedelét? vagy a tartályból nem folyna ki?
mert úgy gondoltam megkenem tömítőpasztával, az a biztos
Nekem endurozni kell, marhára nem érdekel a fényezés...papír nem ártana hozzá. Akár olasz/osztrák/lengyel/japán/indonéz...bánom is én, de jó lenne a műszakit megcsináltatni.
Én imádom a Dominatort...azért akarom eladni, mert XR kell. Nekem nehéz a dominator. De iszonyat jó gép túrázni.
A motor soha nem volt még lemosva,így jött ki a Honda szalonból.
minden oké volt, csavarnyúzó minden...tekerem , bal oldali telóból jön kifelé a cucc 1000 el, hmm mondom kiv vagyok mennyi lehet a jobb oldaliban....tekerem, semmi. (még 1 árva szisszenés sem)
Diagnózis? ereszt valami? olajat nem nyomja sehol + szerintem rugózik normálisan.
Max 450.000ig. Csere esetén ráfizetni tudok.
ha felhelyezem a cuccot utána ledesíteni akarom a többi fényt hogy ne menjen a generátor túl nagy terhelésen
szóval nem 1 napos móka lesz....
holnap eltekerek anyámékhoz és megnézem
bár holnap nemigen lesz időm szerelgetni
mert ugye ha hétfőn feladod kedden otthon lettem volna.....
miva tunningolod már a z uj fejidomot?
mé nem szolsz semmit? kikapcsolták a netet?
Motoros
Nemrég vettem 1 XR 250R-t, '92-95 közötti évjáratnak megfelelő. Szükségem lenne hozzá néhány alkotórészre. Ha valaki bont ilyet, legyen szives írni 1 emilt a motoros504 kukac freemail pont hu címre, mivel a fórumot csak ritkán tudom látogatni.
Motoros
Talán volna ajánlatod?
yahzee@freemail.hu címre jöhetnek!
Köszi
hátvégéig úgy is áll, hátha bedagad az olajtól egy kicsit
ha nem akkor jön a paszta, 1 gumikarikáért nem fogok 2x 50 km menni a hondához
de az is lehet visszatérek a boltba ahol vettem és nézek kicsit vastagabbat hátha van
zárd el a benzincsapot s döntsd le vízszintesbe, vagy majdnem vízszintesbe a motort, mondjuk támaszd neki valaminek mélyen.
Hogy miért folyik az olaj nemtom, de ha rájöttél oszd már meg légyszi.
pedig jó nehezen ment a helyére....
szerintetek kifolyna sok olaj ha leveszem az olajszűrő fedelét? vagy a tartályból nem folyna ki?
mert úgy gondoltam megkenem tömítőpasztával, az a biztos