Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem nincs különbség....
én is ettől tartok sajnos,nekem meg kellene egy elsőfék
az xr4 meg az önindítós xl600 elsőféke nem is hasonlít egymásra
tudja valaki van-e külömbség az xr és az xl elsőfékje között alsó munkahenger köszö
de ott legalább van sár
itt már alig van víz, pedig esett elég sok anyag
én meg a szép nagyalföldön a legmagassab a közelben a felüljáró
Akkor majd megkereslek, mehetnénk 1 kört valamerre!
Persze megvárom a jóidőt!
Tudom nem csak a kor számít,de próbálnék minél fiatalabbat venni.
Szevasztok! 96-os XR 600 benzinszintjének mennyinek kell lenni?
faszányos ez is! Elfogadnék egy ilyet! No majd ha meglesz az 5ös lottó..
Azt kell mondjam ahol lakom (Úrhida) igen jó helyen fekszik ilyen szempontból....a közelben van 2 kőbánya itt a kőszárhegyi cross pálya is illetve várpalota,Inota hegyek minden ami kell! mindez durván 25kmeres körben! Ha picit arrébb megyek ugy vagy 35kmerrel ott meg a velencei hegység van! Nem panaszkodom van hova menni! 4kmeren belül van pl ez a 2 köbánya!
de ott legalább van kőbánya itt csk agyagbánya van nem is mertem elindulni arra mert ott ragadtam volna
nyugi itt se kellett 90nnel száguldozni sehol akkora a sár de ez a köbánya kellemesen kimeritett! 1dombot el is néztem a teteje elött 1méterrel meg is fektettema gépet! egy elég meredek kaptató olyan 15-20méter magas és elég meredek..másodikba felmegy hiba nélkül lendület nélkül de itt most elnéztem a sebességet..3adikba próbáltam lendület nélkül...na aztán onnan kellett lehozni a gépet! Érdekes volt
én is kimentem de nállunk olyan víz van mintha tóban mennél így csak pár kört mentem a közelben
jó neked te motorozhattál
xt 550 nagyon jó gép az is és elég olcsók !
ha 3aj lenne akkor én simán elhoznám 120ba még akár ma is
de ez 1vj csak a 3aj tankja&fejidom van rajta
Ez az a motor akivel beszéltem, ezt cserélte el. Nála égett le a gyújtás és nem talált hozzá
lehet a plussz kitámasztó miatt 130kg
ezeknek kicsit szarabb a hűtésük, mint az enyémnek
de sok fut még ebből a típusból is
kérd meg 120ra aztán majd lesz valami
Racsis kulcs is jár hozzá? a hátsó tengelyen ott figyel. Menet közben rálehet spanolni nagyon zsír, megkérik az árát.
130 kg a 400as... mi a fenétöl ilyen nehéz
na de bakker..jó persze sokaknak használati cikk..ez olyan mint nekem a 23éves öreg szarom...másnak csak egy kocsi nekem érték szeretgetem pátyolgatom persze nem himestojásként..de ez azért extrém..