csináltattam de minek?.......... ma jutottam le odáig h kész lett nehezen indut be .. elöször azt hittem tűzkarika szar de nem hosszu napokat szenvedtem hogy a karbit bele faragjam..most pedig kuka aze egész munkám arrol nem is beszélve h ki tudja mikor lesz belöle motor....
Isten bizony nem értelek ....
Keménykedni ? Én ? Terepen ?
Asszem az ki van csukva ... még talán pityeregnék is kicsit, hogy ne hagyjatok ott, vagy épp ne rugdossatok 6an
Tényleg csak az alkatrészek érdekeltek, ha már hozzászóltam a témához. Attó azé még jó lenne, ha bele tudnék vágni ilyen Erdélyekbe ..
hát..én akarnék egy X-es Mitsubishi Lancer EVO-t...
Jelentem átnéztem a pénztárcám,hiába akarom nincs benne 20milla...
Én egy olyan ember vagyok Ini hogy ha meglenne 3kiló a motorra nem költeném mindet arra...hogy miért?mert elég sok olyan dolgot hanyagolok az életemből amit szeretnék de nem tehetem meg..igy pótolásképp abból a pénzből nem kompletten motort vennék...Remélem érted mire gondolok
aztán ha nem jön be eladod....... minimális buktával, vagy anélkül
Keménykedni ? Én ? Terepen ?
Asszem az ki van csukva ... még talán pityeregnék is kicsit, hogy ne hagyjatok ott, vagy épp ne rugdossatok 6an
Tényleg csak az alkatrészek érdekeltek, ha már hozzászóltam a témához. Attó azé még jó lenne, ha bele tudnék vágni ilyen Erdélyekbe ..
aztán jöhetnél vele keménykedni erdélybe
Na de amié jöttem :
A spiné berakta már a cserélt cumókról a képet, vagy ne is nézzek vissza ?
csak ahhoz az asszonyt el kellene ásni de gyorsan
20 millás kocsi meg mipicsának? még akkor sem kellene ha lenne annyi zsetonom
Jelentem átnéztem a pénztárcám,hiába akarom nincs benne 20milla...
Én egy olyan ember vagyok Ini hogy ha meglenne 3kiló a motorra nem költeném mindet arra...hogy miért?mert elég sok olyan dolgot hanyagolok az életemből amit szeretnék de nem tehetem meg..igy pótolásképp abból a pénzből nem kompletten motort vennék...Remélem érted mire gondolok
aztán menet közben mindig lesz valami ami határeset aztán ezt cseréljünk meg azt aztán meg is van a 150ezres számla
300 felé láttam már rendszámosban is
de előtte donort kell keresni, nem olyan gyakori típus
egy ilyent el tudnék képzelni az asszony segge alá
http://www.kepesmotor.hu/honda...