lehet kapni 12x1,25 /1,5 / 1,75 emelkedésű betétet.
Kell hozzá még egy hozzá való fúrószár és egy menetfúró.
Nekem csak normál M6 és M8 javítóm van.
Innen lehet rendelni. Nagycsavar
nem tudom a menet emelkedését mert joszerivel teljesen sima már a belsö fele úgyszólván nincs benne menet de a csavarja sürübb menetes volt mint hagyományos
Ha 20 percig tart elindítani vagy add el vagy tanuld meg hogy kell beindítani. Az enyém (XR400R) is csak berugós de mínusz jópár fokban 2 centis hóval borítva első rugásra indult (4 tanúm van rá)
De sejtettem hogy valaki a táskával fog jönni:)
Mért, a papíros olyan ritka madár erre?
Az a baj hogy kicsit roki a jobb lábam, meg nem mindig engedhetem meg magamnak hogy 20 percig tartson elindulni (mondjuk mínuszban). Az önindító a gyors indulás miatt kell, a berúgó meg akkor ha megdöglik az aksi.
már rég de legutóbb most h szerelőnél volt blokk mondtam javítsa ki de nem javította.... van olyan folyadék amivel kimosható a blokk hogy kihozza a forgácsot?
Kell hozzá még egy hozzá való fúrószár és egy menetfúró.
Nekem csak normál M6 és M8 javítóm van.
Innen lehet rendelni.
Nagycsavar
Ha van még valami meneted, alufólia és piros siloplast, aztán bennmarad.
A csavaron mérd meg!
Gondoltam, hogy valami finom menet lesz.
igy már csak a 14es maradt azt még elbírja van hus rajta csak a forgács jöjön majd ki
Mért, a papíros olyan ritka madár erre?
Az a baj hogy kicsit roki a jobb lábam, meg nem mindig engedhetem meg magamnak hogy 20 percig tartson elindulni (mondjuk mínuszban). Az önindító a gyors indulás miatt kell, a berúgó meg akkor ha megdöglik az aksi.
Amúgy petróleummal szoktam blokkot kimosni.