Sziasztok!
Én is motorvásárlás előtt állok,ha tud valaki egy patent xr 400-at az szóljon. Jelenleg ezt néztem ki: http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xr_400_r-6586535
pl egy ilyennel nemigen lehet mellényúlni
megveszed használod aztán ha faca akkor rendszámoztatod
100pénznél többet nemigen kell rákölteni
kb meg is fog állni max 3-ba, de akkor már a generál is benne van
mind egy szar :D faszom kivan. Felhívtam. 11precig mondta.... 1napra vette, többet nem használta, 100ért megkérték nem adta oda,.. ő csak szabályzásig húzatja ... mert végig kivan fizetve... nagy fordulaton eregeti a füstöt.... blablabla.
Nem tudsz már olyat mutatni :) sajnos munkám 16órás pénztárosi állás. Ilyenkor halálra netezem magam. Jelen állás szerint van 120ezer. túdom ezért szart,... szarból várat,.. bevallom én így jutottam el 1,5m ft motorig ! meg egy pár év,. pár szerelés, de az nem vészes.
télen vettem eddig motort nekem jó akkor is, de most mehetnékem van, nincs motorom fél éve. Én szinte minden nap motoroztam. De nem a falutábla között....
A jobb ság abban rejlik az emlitett motoroknál pl XT vagy XR Vagy épp Xl 600 hogy ezek mind olyan masinák amit az emberek 85%a terepre vesz..ergó rendesen igénybe vannak véve,ennek köszönhetően adódhatnak gondjai amihez alkatrészekre van szükség..ezekhez a motorokhoz amit itt emleget mindenki lehet kapni minden sarki boltban egytől egyig...van sok bontott is belőlük tehát ha fődarab kell azt is kapsz! Na ez mindd nem igaz az XL500R-re..nincs olyan alkatrésze ami bármely motorral megegyező lenne és van olyan alkatrész ami meghibásodhat és sehol sem kapsz! Ha ez netalántán bekövetkezik 120ért lesz egy alkatrésznek való motorod mert egy esetleges HF hiba miatt nem lehet megcsinálni! Illetve alkatrészt szerezni ehez a tipushoz elég kimerítő feladat mert nagyon ritka...Remélem érthetően irom hogy miért akarnak lebeszélni az 500asról! :)
Nekem volt...egy szar kihajtás szimering 7500ft plusz posta,japánból..cserélni csak a komplett blokk széthuzással lehetett mert nem akármilyen szimering...
Én is motorvásárlás előtt állok,ha tud valaki egy patent xr 400-at az szóljon. Jelenleg ezt néztem ki: http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xr_400_r-6586535
megveszed használod aztán ha faca akkor rendszámoztatod
100pénznél többet nemigen kell rákölteni
kb meg is fog állni max 3-ba, de akkor már a generál is benne van
haver 320ért vett egy domit max egy 20ast költött rá eddig
már ha nem vagy milliomos
Nekem volt...egy szar kihajtás szimering 7500ft plusz posta,japánból..cserélni csak a komplett blokk széthuzással lehetett mert nem akármilyen szimering...