Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vegyél inkább egy kondi gépet aztán állj neki gyúrni úgy talán még a kis 20 éves csajoknál is lesz esélyed
Sajna benne van ez is a bringázásba mi is rengeteget tekertünk volt hogy akkorát estem hogy két helyen tört el a vázam de hát ez nem akadályozhat meg abba, hogy ne üljön vissza újra az ember
Milyen szimeringet?
Amúgy a blokkban nincs nyomás!azért van a kartercső a blokk tetején.
én meg edzeni próbálok a májusi erdélyi akcióra, aztán most nem jött össze a sompolygás
még jó hogy nem kell menni ma melózni
amúgy az eséseim mind 40km/h alatt voltak, bár az is lehet ha 80 felett estem volna egyszer is már nem kellene írogatni........
Én rájöttem arra, minél lassabban megyek annál bizonytalanabb a dolog.......
Nem feltétlen az a legjobb megoldás ha megválunk mindentől....
én bicikliztem egy jót
szerencsére nem tört el a vállam......
lehet eladok minden járművet a fenébe és veszek egy nagy fotelt és csak tv-t nézek
egy ujjnyi vastag ágon elcsúsztam aztán jól pofára estem éppen kiállva tekertem a sárban
ami fura hogy mindig a bal felemre esek, motorral is
Mondja egész vasárnapig.......
Mi vasárnapra tervezünk össznépi motorozást a terep tuti jó lesz
megkezdődött a hosszú hétvége.......
aztán valami esőféle egyből elkezdett esni
Nyugodj már meg az enyémbe 2.7 liter van és semmi baja.Nagyon lassan folyik le a vázból a blokkba az olajad?Mert ha igen akkor nem ártana megnézni a vázban lévő szűrőt lehet kicsit el van tömődve és az nagyobb probláémát tud okozni mint az,hogy kicsivel több olaj van a motorba.
akkor elvileg nincs gáz remélem.
aaa már rájöttem , de fasz vagyok xD
Szép jó estét
szeva
mert nem kopik a gumi
Első pár másodperc XL 500 és úttanná is látható....

Somogybabod
az mér jó ?
akkot lehet hogy holnap nem nem lessz túltöltődve csak lassa nfolyik le ? 2 liter megy bele ha jól tudom és direkt csak 1 és 3/4 litert töltöttem bele ne hogy túl töltsem de még is azt mutatja és féltem h kinyomja a szimeringet és inkább meg kérdeztem aki azért jobban ért hozzá, mert így nem tudnék nyugodtan aludni . akkor elvileg nincs túltöltve ugye ?
esetleg még annyit hogy a hátára forditod a mocit hogy kerekekkel fölfelé legyen és pörgeted a kerekeit:))
ettöl többet nemigazán kell tenned bár én le szoktam a csöveket is oldani rola de sztem jól kiürült ... ha már unod várj vele holnapig aztán meglátod... de azert tudd h mennyit tettél bele
persze leeresztés előtt járattam kicsit hogy lefollyon rendessen a olaj kivettem azt a csavart ami a blokkvédőt tartja ott kifolyt aztán azta fémszűrőt kivettem ott is folyt ki meg oldalt a szúrőt is kicseréltem szoval szerintem le engedtem rendessen meg hátul megemeltem picit úgysem folyt ki több. lehet hogy rosszul csináltam valamit ?
lassan folyik csak le az olaj kupak vissza és lehet picit tornászni rajta ...
most töltötted fel?
rendesen leürítetted?
hát csak 1 egész 3/4 liter van benne de azt jelzi h túl van töltve akkor ezek szerint mégsincs ha jól értem ?
ha benne van a 2 .5 liter ne enged le sosem lesz teljesen pontos két szint mérésed ...