Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem csak ha nem emelem fel nem indul be.....
Alapjáratot mindig meleg motornál állítunk.
Lényegtelen, hogy hidegen nincs.
Na örülök hogy megoldódott a probléma
A kondim nekem is eléggé gyatra...Rendesen lefárasztott az a kis sarazás..
köszi szépen remélem valoban csak ennyi:)
Hála az égnek hogy jó lett!
Grat!
Már csak hajtani kell!
futáson gondolkodom errefelé sok az erdös rész ahol lehet persze jó cipö is kell meg elhatározás:)
biciklizz, az jót tesz
meg a pocak is
Na ezért kell az önindító
de valami sitentelenül el vagyok puhulva rendesen elfáraztott ez a pár rugdalás...elö kell venni a kondi gépet kicsit gatyába rázni magam:))
nem csak 600 de 1 karbival a 650 dominátor karbijával...érezhetöen jobb a gázreakció nincs torpanás...
Értem, akkor most 650-es a jukker?
olajam nem folyt .. az van hogy ezekben a domi hengerekben talán ezek az újabbak van 2 furat a leömlök előtt
belül jobb és bal oldalon is és ha xlre teszed ezt a hengerfejet ezeket a furatokat meg kell szüntetni különben ott kifúj... nem a kompresszió megy el ott hanem egyszerűen a kipufogó gáz ott akar távozni.. ettől volt az a kifújós hangja amire hengerfej tömítést gondoltunk...
a karbit kell behangolni csak akkor hajlandó beindulni ha emelek az alapjáraton de ha beindult akkor vissza kell állitsam... ez mitöl lehet? amugy kerültem vele 1 et leszámítva hogy éreztem a karbi nem stabil egész jó lett
Most akkor minden rendben? Az olaj honnan folyt különben? Hogy oldódott meg a probléma?
Na látod így már mindjárt más,még jó hogy vetettem rá egy pillantást mielőtt felgyújtottad volna a szerelővel együtt a motort
hány km ként cseréled ?
azert valamennyire kegyes az időjárás legalább ma..
Nálunk is. Délelőtt végeztem az olajcserével, meg is járattam a határban.
még picit a karbin állítgatni kell de utánna a fene h nem vagyok kész vele pedig nagyon jó az idő...
Majdnem
Kicsit megrángathattad volna. Csak egy picit.
remélem igy már rendben lesz a hangja
A váz nyakáról megy egy cső a szelepdeknire.
A blokk hátulján meg a szuszogó simán a környezetből szív ki-be.
Ez ketté ágazik. A felső nyitott, az alsót viszont érdemes lezárni, mert lentről port szív be. Ezt a kupakot néha le kell venni, hogy a kosz, víz kifollyon, ami a csőben lecsapódik.
ez még simán javítható