Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké, ha aktuális lesz kereslek.
amúgy ha érdekel van domi blokk alkatrészem átteszed a belsejét és kész
ha van valami türelmes esztergályos ismerősöd akkor tudsz vele készíttetni kúpos csavart aztán betekered és kész
mondjuk sokszor nem kell kitekergetni.......
autóban láttam már ilyent
Jobb hat....dobj egy mailt es megbeszeljuk ha gondolod....s1quattro@azet.sk
Nagyon remélem!
remélem
Na akkro beválik a masina talán
Igen meg vagyok csak most nem tudom eldönteni, hogy a vesém fáj mert megfázott vagy a futómű rázta meg a derekamat.......
Ezen kívül tőlem egy hétig is motoroztam volna vele egyfolytában
Majd észben tartom.
hogy teljesített az fmx a túrán? meg vagy vele elégedve?
Igen ez pont jól jött ki akkor neked

Én meg majd Áprilisban fogom rábízni.... azt mondta 2-3 hét....
jobb tőlle a gép? milyen árú most egy ilyen?
tegyel ra egy mikuni karbit...nekem pont van egy
Örülök mint majom a farkának, mire hazamegyek csak le kell szervizelnem gumicsere, karbi fel aszt lehet veretni :D
Ma beszéltem vele mondta hogy kész
30ezer plusz 2 a posta!
Szép, küldött képeket nem volt túl jó állapotban, de majd csak 2 hét múlva tudom kipróbálni kb
Milyen lett és mennyibe került?
Napokon belül ki fog derülni. Az is lehet hogy olyan penge lesz a gép hogy hagyom a francba az önindítót meg a dominator blokkot.
Csika megműtötte a telóimat
a domi főtengely nemstimmel az xr házba az biztos probáltam hátha,de indulni indul 1-2 rugásra az xr blokk ha jó.
Az enyémmel érdekesen indult a kapcsolat. Amikor elhoztam a srác 2-3 rúgásból beindította hidegen. Első reggel szenvedtem vele 20 percet, de azt betudtam annak hogy hurka/mazsola vagyok. Aztán üzem melegen max két rúgásból megoldottam. Aztán egy leállítás után nem indult az istennek se. Cseréltem trafót, pipát,gyertyát,kábelt. Aztán most jött vissza tekercselő embertől a gyújtás állórésze. Még nem mentem vele, de érthetően fosok, lévén fél napot használtam mielőtt lerohadt volna. Ezt az önindító dolgot arra az esetre raknám talonba ha mégse jönne be. Eladni nem szeretném, inkább azzal főznék ami van.
szia
nekem domi blokk van benne pont stimmel nemkell faragni elfér minden szerintem jobban jársz ha átteszel eggyet és a motorszám megoldható
Műszakin sem szóltak érte?
Amúgy szerintem a gyári sárvédő jól néz ki.ű
Miért nem csinálsz alá valami tartót?
Itt is lehet. Kb 3940 a menetfúró, 851 az előfúró (12,3mm) és 112 a betét. Behajtót meg csinálsz. Behasítasz egy köracélt sarokcsiszolóval.