szóval aki fikázza, annak vagy nem volt, vagy szar volt az egész és várat akart,.. vagy csak egyszerűen befosott én mondom, az a nagyképű aki nem ismeri el, bizony a Superbike-ban is első 3 hely :) 120futamgyőzelem 125kat.-ban, és ez minden tankra rá van feste. Nem szarral gurítanak, nincs taiwani alkatrész, vagy siemens,...
volt olyan apriliám amire a világ péze nem lett volna elég. mert olasz papíros volt de 2évig magyar gyerek kínozta műúton. majd megvettem kereskedőtől aki akkor hozta be (bevettem).ezzel foglalkozott.
. de volt olyan amit a kirakatból vettem ! 6300km. Egy álom, versenyeken használt alkatrészek, egy gsxr sehol nincs, vagy egy Honda. A kidolgozás, a válogatott anyagok terén se. Nem baj hogy utálják több jut nekem. Volt több motorom, és bizony csak visszasírom azokat. Vadak, nem finom, nyers motorok. Szinte gyomorgörccsel ülsz fel, és a zabhegy bent van 0-100 a gázállás de 2T 50ccm olyan kezes és pörgősebb mint egy DT. Volt hogy hoztak szőrért cserére de 2motor között nagy különbség volt. 125ccm meg egy rakéta. hajlamos besülni többször is. Öcsémnek va negy 2007es szalon állapotú rs125, a fék is bámulatosan harap, a futómű olyan finom ,,kanyarba ahova nézed az ott megy, közbe már leér a térded is. Valami van bennük. szerintem egy kicsivel több. Nekem a többi unalmas volt.
Én is gondolkodtam Aprilia ETX350-en de mindenki atzt mondta neee mert olasz szar szutyak..azt nem tudta megmondani mik a hibajelenségek amik előjönnek rajta csak annyit mondtak róla hogy azt ne..pedig ez a 350 nekem is szimpatikus!Lehet dobok fel hirdetést hogy cserélném 4T-re a DT-t
rézöntő, bronzöntő hasonló nyalánkságok
csepel gyártelep
Hogy lehet, hogy még nem özönlötték el a "koszlidércek"?
Telefon:(20) 433 8178
Kanyarhoz tud valaki elérhetőséget adni?
. de volt olyan amit a kirakatból vettem ! 6300km. Egy álom, versenyeken használt alkatrészek, egy gsxr sehol nincs, vagy egy Honda. A kidolgozás, a válogatott anyagok terén se. Nem baj hogy utálják több jut nekem. Volt több motorom, és bizony csak visszasírom azokat. Vadak, nem finom, nyers motorok. Szinte gyomorgörccsel ülsz fel, és a zabhegy bent van 0-100 a gázállás de 2T 50ccm olyan kezes és pörgősebb mint egy DT. Volt hogy hoztak szőrért cserére de 2motor között nagy különbség volt. 125ccm meg egy rakéta. hajlamos besülni többször is. Öcsémnek va negy 2007es szalon állapotú rs125, a fék is bámulatosan harap, a futómű olyan finom ,,kanyarba ahova nézed az ott megy, közbe már leér a térded is. Valami van bennük. szerintem egy kicsivel több. Nekem a többi unalmas volt.
nem mondom hogy szar, de fura
amúgy az etx szinte ugyanaz mint az ar350 de van valami girela is ami kb megegyezik ezekkel
Békéscsabáról minden messze van de sorba akarom szedni. legalább 2-3megnézek.
mostmár van elég menj próbálj párat aztán vásárolj vmi jót
hogy a picsába nem drágák ezek a gépek? ennyire szarook vagy mi?