2 vezéműtengelyes dr250el mentem már, de gyenge
ott ahol az xr4 3.ban negyedgázon felment ott a dr 2. szinte fullgáz.... aztán néhol kérte még az egyest is
pedig ez a 2 vezérműtengelyes dr a régebbi 250esek között a legjobb gép
aki gépével mentem az is eladta és vett egy 600ast(650es?) dr-t
az ilyentől kapok hülyét.....uj Wössner dugó ami 28 volt de a berugó csavarozva van mert letört meg a fék és kuplung kar is mert nem volt pénzem...na akkor dugóra honnan volt közel 30rongyod?
Az Xl125 gyenge lesz szerintem neked terepre..az 18 lóerő forgatni kell hogy jól menjen azt meg ugye annyira nem dijazza a 4T! A cagiváról nem tudok nyilatkozni arról talán inkább Ini tudna
Most akkor átugrott, vagy az másik motor volt? Mi a helyzet azzal a tenerével? Egyébként Neked mire is kellene pontosan a motor, milyen távra gondolkodsz vele?
jah,. de ezen látni hogy legalább cserélt hengertalp tömítést
mondta még hét elején hogy 30an hívják, szombaton elviszik, mennek érte. most felhívtam, elég lehagolt volt a csávó. mondta megvan még, elsorolta a javítást. 125e ft tartja. Zsenéroz a dolog
Ez robogót beszámol sztem még lehet fizetne is neked
persze csak ha nem lóg a bele
betegen ronda de jó lehet :D
Kawa 250 nemtudomhogyjóe :D
xt 400
xt 350 nagyon jó árral :D
ott ahol az xr4 3.ban negyedgázon felment ott a dr 2. szinte fullgáz.... aztán néhol kérte még az egyest is
pedig ez a 2 vezérműtengelyes dr a régebbi 250esek között a legjobb gép
aki gépével mentem az is eladta és vett egy 600ast(650es?) dr-t
a nyugati határsávban egy kis sarazás
igazándiból nekem ez lesz a tesztút kb 500km az aszfalt oda-vissza
picsába de messze van. de lehet az lesz !
amúgy ez nem t4 hanem ar350
utálom ha van valami a csomagtartón, meg a hátamon
aztán elvan 2 oldalt a cucc
http://aprod.hu/hirdetes/a-het...:
http://aprod.hu/hirdetes/elado...:
ezt még én is megvenném ha nem lenne a DT
Vagyok csak kicsit sok a dolog koszorú rendelés,stb
mondta még hét elején hogy 30an hívják, szombaton elviszik, mennek érte. most felhívtam, elég lehagolt volt a csávó. mondta megvan még, elsorolta a javítást. 125e ft tartja. Zsenéroz a dolog