Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amit kaptam ajándékba a motorral,Motorex Cross Powert.
Mondjuk ez az olajtéma mágia. Jó lenne ha egy komoly,valóban hozzáértő ember egyszer elmondaná,hogy valóban kell bele ez a drága olaj,vagy jó bele a kevésbé drága is....
Nyilván az ember megpróbálja a legjobbat belerakni.
Te mit használsz a KTM be?
Jó pár 1000 km-t.....nem tudom pontosan.
Liqui Moly 10W-40 használ,és bevált neki,mert nem eszi az olajat a blokk.
Hát igen mert teljesítménybe ugyanaz mint a 650 r de én a nyomatékot hiányolom.
A haverod mennyit tett a 650 r-be eddig? Milyen olajat használ?
Na ez egy jó kérdés, szeretem is nem kicsit, sokat is tettem bele,meg egy kicsit bele is halnék.Meglátjuk mit mutat a szalmazsák .
No meg az asszony nagyon hosszú az út a garázsig
Erre meg mindenhol ezt találom csak: 660SMC
De ez olyan mintha valami fojtott verzió lenne,mert nagyon kevésnek találom a teljesítmény és nyomaték adatokat....
ok, majd küldök
Azt nem tudom, hogy a combod milyen meleg volt.
De láza még nem lehetett, és nem is lesz. Majd küldjél képet. Ok?
mar azt hittem megfagyott
behoztuk kicsit játszani
mert mi tortent vele?
simán melegebb volt mint a combom, mert behúzódott egy kicsit aludni
olyan bújós mint a macska
Most már a hőközpontja rendbe kellet, hogy jöjjön. Lassan kaphat enni is.
A Ktm az 2006-os 625 SMC
9-ig bent volt utána már nagyon akart kimenni, vizelt fél litert aztán most ül/fekszik az infralámpa alatt
20fok felett van alatta jól érzi magát
Efölött nem is nagyon van nagyobb
CRF megy a háztól?
Én is a süket füleimmel megismerem a motorom csörgését. Kérdem a haverokat, hogy mi ez? Azt mondják, hogy semmi. Nagyon fasza blokk hangja van, csak a kipufogó gyári és azért hallom jobban.
Mi van a kutyával?
Kikeresgettem
XR 650R
LC4 640
Köszi.
KTM 450-től 530-ig, ez fölött a crf után szerintem nem ok.
XR - Lc4 aranyos romantikus kis mackók ,de inkább a hárombetűs
625 SMC de a futómű meg 625 SXC
Szerintem nem pontosak az adatok. A hétfégen mentem egy sima 640 LC4-el és az is olyannak tűnt mintha nagyobb lenne a nyomatéka. Mondjuk ez a régi fekete blokkos volt . A 2002-es.
Na ja. De a 625 erősebb mint a 640 csak épp a nyomatéka kisebb. Vagy legalábbis én úgy érzem.
Egyébként a 650R nek a nyomatéka az szerintem a legmagasabb a kategóriában.
Hol nézted a nyomaték összehasonlítást?
Azért jobbulást!
Milyen papírosat keresel?
Mi a pontos típusa? Akkor lehet hogy nem is jók az adatok amiket összekotortam...
Rákerestem és úgy néz ki hogy nem jól gondoltam,mert nem adja le magasabb fordulaton a max nyomatékát az LC4 640. Teljesen azonos fordulaton vannak a nyomatékcsúcsok(5500 RPM-nél),csak éppen az XR 650R-nek 64Nm,az LC4 640-nek meg 55Nm.
Nálam szerintem a KTM a könnyebb mint a Honda volt. Mert ez nem a sima LC4. De nekem a Hondánál sem a tömegével volt a gondom.