Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Tiger!
Igen ,fényesitem ...
Sajnos nem nagyon ,ez egy hosszabb meccs lesz .
Közben nézegetem a mocikat a papirosokat.
Szépül a paripa? Javul már a lábad?
Nem
Hello!
Köszi! Igen papíros!
Srácok az xl600r öninditós? :D
A haverénak is olyan hangja volt újkorától kezdve mintha hajtókaros lenne,de ment
Üdv mindenkinek....
Szia colt , jó a tekergős ...a KTM is papiros ?
havernak volt lc4 ha utánam jött hallottam hogy csörög a blokk
hátra sem kellett nézni és tudtam hogy ott van
nekem olcsóbb volt, mert 220 volt az egész motor gombostól mindenestől
Azt hittem hogy többet mentél vele....
Nem tudom a száraz adatokat,de az is elképzelhető hogy nincs eget verő különbség a kettő között,csak éppenséggel az XR sokkal alacsonyabb fordulaton adja le a nyomatékát. A haverunknak is LC4 volt az XR650R előtt,és mindig azt mondta Ő is hogy az LC4-et pörgetni kell,különben nem megy. Amúgy neki nemigen volt baja az LC4-el.....habár de,mert a blokkot azt kellett csinálni,de belevert vagy 70e km-t. Ő azt mondta hogy az LC4 nehezebb volt sokkal mint az XR.
Van nalunk is az L csak ritka de az mar nem igazi Xr650
de egyébként vicc hogy öninditos xr mindig csak amerikában van....
Nem bánom még. Mondjuk most lesz az első nagyobb motorozásom a következő héten amit itt szerveznek a többiek, mert eddig menten már vagy 400 km vele. A Hondát meg azért használtam vagy 4 évig és volt időm megszokni. Nekem a Honda nyomatéka nagyon hiányzik. Nem néztem utána, hogy ezé menyivel kisebb . de tudjuk, hogy minél nagyobb annál jobb.
Próbálj beszerezni egy 650l-t
Azt hittem bánod már a cserét
Ne kicsinyítsük a gomb árát,1000EU-s gombnak hívják
Igen. Az a kettő ugyanaz csak teljesen más.
De mert ebben korban már az az 100eu-s gomb már nagyon tud hiányozni. Viszont a menettulajdonága nekem a Hondának jobban be jött.
Sajnos meg nem volt szerencsem 650-hez csak a hallottak alapjan irtam hogy cserelnem meg kinezetre is feldobja a mocit
Direkt volt!
Úgy tudom neki LC4 van,nekem meg EXC.
colt correnti egy fajta Ktm-etek van. Márkán belül gondolom típusra?
Akkor neked nem jött be ez a csere.....
Én így szállok le......